18. března 2021 • 08:33

Optimismus před odvetou Evropské ligy. Slavia to prý zvládne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Protáhne si fotbalová Slavia svou pouť pohárovou Evropou a postoupí přes skotské Rangers. Fanoušci sešívaných jsou před odvetou osmifinále Evropské ligy optimističtí. Alespoň tedy, pokud jde o tipéry Chance. Více než polovina tipérů sází na pražský tým. „Na vítězství domácích Rangers vypsali bookmakeři kurz 2,48 a jedničku má na tiketu 33 % lidí. 59 % sázkařů tipuje v kurzu 3,00, že zápas v Ibrox Stadium ovládne parta kouče Jindřicha Trpišovského,“ uvádí mluvčí Chance, Markéta Světlíková. V remízu věří jen 8 % tipérů s kurzem 3,25:1.



Utkání to podle všeho bude poměrně vyrovnané. Rangers jsou na vlastní půdě sice silnější, Slavia ale venku také dovede hrát výborně. Ligovou formu mají oba týmy skvělou, nehledě na kvalitu soutěže. V Glasgow očekávají sázkaři podobný duel jako před týdnem. Doufají, že Pražané budou v odvetě diktovat tempo a skórovat, aby mohli pomýšlet na účast ve čtvrtfinále Evropské ligy.

„Dokazuje to také velký zájem o sázky na postup sešívaných. Někteří se nebojí ani vyšších vkladů na Slavii v kurzu 2,13, přičemž na postup Rangers je u Chance aktuálně kurz 1,75,“ tvrdí Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud