10. srpna 2022 • 16:12

Slovácko si podle expertů povede v odvetě proti Fenerbahce lépe, favoritem je však soupeř

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V prvním zápase Slovácka proti Fenerbahce v kvalifikaci Evropské ligy český tým narazil a dostal třígólový výprask. Fenerbahce se ukázalo jako těžký soupeř, před kterým měl tým Martina Svědíka možná až příliš velký respekt. Předvede ve čtvrtek večer Slovácko jiný výkon a pomůže mu domácí prostředí a diváci k lepšímu výsledku?



„Sázkaři i bookmakeři si myslí, že tomu tak nebude. Drtivá většina tipérů věří, že Fenerbahce vyhraje i na Slovácku a s přehledem postoupí do další fáze Evropské ligy. Kvalita týmu jasně hovoří pro turecký celek, na jehož výhru jde s kurzem 2,19:1 u Chance 94 % tiketů," uvádí Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

"Naděje na vítězství domácích hodnotí bookmakeři kurzem 3,35:1 a míří na ně 3 % vkladů, stejně jako na remízu 3,49:1. Časté jsou také před utkáním sázky na více než dva góly v zápasu s kurzem 1,32:1 nebo na rohové kopy Slovácka, kterých tipéři předpokládají více než 5 v kurzu 1,72:1,“ doplňuje Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud