26. února 2024 • 11:42

Za 1100 na giganty. „S“ zveřejnila ceny lístků na AC Milán a Liverpool

Autor: vmn, inf
Vstoupit do diskuse
19
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V osmifinále druhé nejprestižnější klubové soutěže v Evropě už není slabého soupeře a podle toho vypadá i los Sparty a Slavie pro Evropskou ligu. Zatímco sešívaní vyfasovali AC Milán, aktuální mistři přivítají FC Liverpool. Dá se čekat obrovský zájem o vstupenky, obě pražská „S“ už zveřejnila jejich ceny, stejně jako Viktoria Plzeň pro Konferenční ligu.



V první polovině března se to v Praze bude hemžit fotbalovými osobnostmi. Nejdřív dorazí družina Jürgena Kloppa toužícího ještě po pár trofejích s Liverpoolem. Sparta zveřejnila ceny vstupenek na domácí zápas. (7. března od 18:45) Hladina se pohybuje ve třech úrovních: od 1100 do 2300 korun.

Jako první budou mít možnost nákupu permanentkáři, už od úterka, navíc s dvacetiprocentní slevou. Případný volný prodej by začal příští pondělí, tedy tři dny před zápasem.

Když porovnáme cenovou hladinu s tím, co si Sparta účtovala před 13 lety při poslední konfrontaci s Liverpoolem, jde dnes dokonce o levnější záležitost. Tehdy se vstupenky prodávaly v rozmezí 1500 až 3000 korun. 

Slavia má na organizaci domácího zápasu proti italskému týmu o týden víc, AC Milán totiž přivítá až v odvetě 14. března (v 18:45). Sešívaní mají čtyři kategorie cen od 1100 korun.

Shoda u nejnižší ceny není náhoda, maximální cenu nejlevnějšího lístku totiž UEFA stanovuje na 45 eur (cca 1140 korun). Nejdražší lístek na slávistickou odvetu bude stát 2490 korun.

14. března se v Česku bude hrát ještě jeden evropský pohárový zápas. Viktoria Plzeň totiž v odvetě Konferenční ligy přivítá Servette Ženeva. Západočeši nasadili ceny lístků níž. Ve volném prodeji od 430 do 890  korun, držitelé permanentních vstupenek ještě několik desítek korun ušetří.

Vstoupit do diskuse
19

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud