1. října 2021 • 10:55

Kuchtu znechutili fanoušci: Fakt jsem nas*anej, házeli po nás zapalovače

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bouřlivá atmosféra proslulého stadionu De Kuip v Rotterdamu slávistickému útočníkovi nevoněla. Jan Kuchta po čtvrteční prohře ve skupinovém utkání Konferenční ligy proti Feyenoordu (1:2) mluvil o tom, že domácí fanoušci na hrací plochu házeli zapalovače a další plastové předměty. „To jsem ještě neviděl,“ zlobil se 24letý hráč, který rozhýbal hru ve druhém poločase.



Slavia odehrála v Nizozemsku mizerný úvodní poločas, naštvaný trenér Jindřich Trpišovský zavelel o poločase hned ke třem změnám. Na plac vyslal i Jana Kuchtu, který hru po přestávce znatelně oživil.

„Měli jsme něco změnit a předvést odlišný nástup do druhé půle. Ta první byla od nás strašidelná, bylo potřeba změnit pohyb, dát do toho život, vyhrávat souboje,“ ohlédl se za utkáním slávistický forvard v pozápasovém rozhovoru pro Českou televizi.

Jeho energie Slavii vepředu pomohla, nicméně na víc než na snížení po hlavičce Tomáše Holeše to nestačilo. „Skočili jsme do toho dobře, druhá půle byla odlišná, než první. Ale chyběl nám aspoň jeden gól, abychom vyrovnali,“ litoval Kuchta.

Slušně zaplněný stadion De Kuip (kapacita 51 117 diváků) vytvořil utkání skvělou kulisu. Horliví fanoušci hnali domácí tým, v lecčems ale bylo jejich chování nejspíš za hranou.

Útočník Slavie Jan Kuchta během utkání Konferenční ligy proti Feyenoordu
Útočník Slavie Jan Kuchta během utkání Konferenční ligy proti Feyenoordu

„Atmosféra dobrý, ale jsem znechucený jejich fanoušky,“ přiznal upřímný Kuchta. Ještě jsem neviděl, aby po nás házeli zapalovače, kelímky, plastové předměty. Z toho jsem hodně znechucený, to nepatří na žádný stadion. Fakt jsem nasranej,“ hlásil do kamery.

Kuchta dostal v 79. minutě žlutou kartu, hodně se pošťuchoval s domácím kapitánem Jensem Toornstrou. Ten po nepříjemném faulu na slávistického útočníka dostal též žluté napomenutí.

Kauza Kúdela: K čemu přesně ve Skotsku došlo a jak dopadli viníci?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud