24. února 2022 • 09:30

Experti věří před odvetami více Slavii, v Edenu čekají přestřelku

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klíčový den pro další účinkování pražských S v pohárové Evropě je tady. Sparta a Slavia jdou do odvety Konferenční ligy. Sešívaní se představí doma v Edenu proti Fenerbahce, Sparta míří na půdu Partizanu Bělehrad. Slavia má k dobru jednobrankový náskok, Letenští naopak musí dohánět stejné manko. Sázkaři a bookmakeři Chance mají před odvetami poměrně jasný názor. Ohledně postupu věří více Slavii.



Slavia se evidentně opět dostává do formy a na výhru sešívaných jde 88 % vkladů v kurzu 1,98:1. „Pražané v Turecku odehráli dobrý zápas, což jim bude nahrávat, stejně jako domácí prostředí a fanoušci. Na jejich turecké soupeře přijala Chance jen 5 % vkladů s kurzem 3,9:1. Podobné procento sázek je i na remízu (3,57:1). Očekává se, že v zápase padnou alespoň dva góly a často také tipéři volí kurz 1,11:1 na postup Slavie,“ říká mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Zatímco sázkoví experti posílají SKS dál, odvetu sparťanů optimisticky nevidí. Letenští s Partizanem doma padli 0:1 a v Srbsku to nebudou mít vůbec jednoduché. Fanoušci Sparty věří, že se tým trenéra Vrby dobře připraví a uvidíme tak jiný výkon než v prvním duelu. „Na výhru Pražanů se sází v kurzu 4,13:1 a na jejich postup s kurzem 6,03:1. Favoritem je však lídr srbské ligy, kterého určitě požene vpřed i atmosféra na tribunách. Na bělehradský tým jde u Chance 77 % vkladů s kurzem 2,02:1,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud