4. srpna 2022 • 08:04

Slavia podle expertů úvodní bitvu se slavným rivalem vyhraje

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pád Soukalové přišel s Koukalem, myslí si Krčmář i další. Žárlil, že je slavnější
SESTŘIH: Pardubice - Plzeň 2:3. Zářil Šulc, v oslabení domácí sahali po bodu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po lahůdce v podobě postupu přes soupeře z Gibraltaru čeká na fotbalisty Slavie daleko těžší prověrka v pohárové Evropě. V úvodním duelu třetího předkola Konferenční ligy změří síly s řeckým velkoklubem Panathinaikosem. Ten sice ztratil proti minulosti trochu na lesku, sešívaní by jej ale rozhodně neměli podceňovat. Bookmakeři i sázkaři Chance věří, že se tak nestane a Pražané doma soupeře porazí.



„93 % vkladů s kurzem 1,79:1 směřují na výhru Slavie, remíze přidělili bookmakeři kurz 3,61:1 a objevuje se na 2 % tiketů. Na vítězství Panathinaikos s kurzem 4,9:1 přijala Chance 5 % náběrů,“ říká Markéta Světlíkov, tisková mluvčí společnosti.

Tipéři také často sází na postup Slavie v kurzu 1,55:1 nebo na to, že padnou více než 2 góly ve čtvrtečním utkání s kurzem 1,35:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Konferenční liga * Los EURO 2024

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud