21. května 2012 • 04:00

Čech slavil s tisíci fanoušků, ti mu zazpívali Happy Birthday

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Mistři jsou doma. Pardón, mistři EVROPY jsou doma! Fotbalisty Chelsea přivítaly v Londýně tisíce fanoušků. S nadšením a velkou slávou. Všichni společně si v neděli odpoledne notovali a zpívali: "Champione, champione, olé, olé, olé!"



Reprezentační brankář Petr Čech patřil k těm, kteří po návratu do Londýna sklidili největší aplaus. Fanoušci v ulicích ho zdravili, šťastně pokřikovali a děkovali mu za to, že vychytal pro Chelsea první historickou trofej v Lize mistrů.

Bujaré oslavy rozdováděly i jinak klidného Čecha. "Je to úžasný okamžik. Na tohle nikdy nezapomenu," dojalo českého gólmana, když mu spoluhráči a fanoušci zpívali k 30. narozeninám "Happy Birthday!"

U toho zdaleka nezůstalo. Jeden hráč po druhém byl představen tisícům fanouškům, kteří skandovali jedno jméno po druhém.

U toho mávali modrobílými vlajkami, foukali do modrých píšťalek a policisté měli co dělat, aby nadšený dav zkrotili. V ulicích, kudy autobus "naložený" šampiony Ligy mistrů vezl, nebylo k hnutí.

Fotbalisté Chelsea slaví triumf v Lize mistrů v ulicích Londýna
Fotbalisté Chelsea slaví triumf v Lize mistrů v ulicích Londýna

A když se autobus zastavil, hráči si brali mikrofony a spolu s fanoušky zpívali různé songy a chorály:

"Champione, champione, olé, olé, olé!"

"Blues is the Colour!"

"Come on Chelsea"

"We are the Champions!"

V euforii někteří příznivci vyvolávali i jméno ruského majitele Romana Abramoviče, který s nasazenými modrými brýlemi na hlavě a zdviženou pravicí děkoval fanouškům za přízeň.

"V sobotu jsme zažili nejlepší večer v naší kariéře. Chelsea je nejlepší klub na světě!" ohlásil do mikrofonu za všechny hráče Frank Lampard.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud