18. září 2012 • 23:10

VIDEO: Takhle pálí Cristiano! Ronaldo pokořil mistra a je za hrdinu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není ve své kůži, brzy v Realu skončí. Cristiano Ronaldo ale všem škarohlídům vytřel zrak. Parádní trefou v 90. minutě rozhodl bitvu s Manchesterem City, když typickým způsobem zakroutil míč na zadní tyč branky Joea Harta. Po výhře 3:2 Real slaví premiérové tři body v letošním ročníku Ligy mistrů.



Pro Real to mohl být zápas hrůzy. V prvním poločase zůstal stav nerozhodný 0:0, byť "bílý balet" jednoznačně ovládal dění na trávníku. Minimálně dvakrát se zaskvěl gólman Hart, když vychytal Ronalda.

Portugalský kouzelník patřil k nejaktivnějším hráčům. Nabízel se, bojoval, kličkoval, prodíral se do koncovky. Zatápěl zejména stoperovi Kompanymu, který za jeden z obranných zákroků na Ronalda právem vyfasoval žlutou kartu.

City pořádně ohrozilo branku Realu až po přestávce. A dvakrát udeřilo. Nejprve Edin Džeko zakončil rychlý brejk, po srovnání Marcela strhl vedení na stranu anglického celku Kolarov.

Mourinhův soubor se ale nepoložil. Podruhé srovnal zásluhou Benzemy, v samotném závěru přišla chvíle největší osobnosti z řad španělského mistra.

Ronaldo se na rohu vápna obtočil okolo Zabalety, prásknul do míče. Balon bouchnul o zem a zapadl do sítě bezmocného Harta. Góóól!!!

 José Mourinho na střídačce mocně zatínal pěsti, stadion burácel. Všichni alespoň na chvíli zapomněli na tragický vstup klubu do sezony ve španělské lize, kde se Real po čtyřech zápasech krčí až na 12. místě tabulky.

Vydřená výhra nad anglickým šampionem může Realu jen pomoct. Nejen v nalezení ztraceného sebevědomí, ale i udržení největší hvězdy. Třeba Ronaldo pochopí, že jeho fotbalový domov je stále na Santiago Bernabeu...

Cristiano Ronaldo rozhodl gólem v poslední minutě o výhře Realu Madrid nad Manchesterem City v Lize mistrů. Real zvítězil 3:2.
Cristiano Ronaldo rozhodl gólem v poslední minutě o výhře Realu Madrid nad Manchesterem City v Lize mistrů. Real zvítězil 3:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud