9. listopadu 2012 • 18:14

Úplatky v Lize mistrů?! Galatasaray si údajně koupil zápas s Kluží

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je šok! Z Rumunska přilétlo obvinění, že utkání Ligy mistrů Kluž - Galatasaray (1:3) bylo domluvené. Tvrdí to tajemný zdroj rumunského portálu sport.ro, který byl údajně zprostředkovatelem obchodu.



Pan Michail, jak svůj zdroj pojmenoval server sport.ro, tvrdí, že kapitán Kluže Ricardo Cadu od něj převzal úplatek ve výši 320 tisíc eur za to, že "pohlídá" vítězství Galatasaraye. Istanbulský klub si odvezl výhru 3:1.

"Duel koupil turecký podnikatel Salem, který prostřednictvím mé osoby poslal peníze Caduovi. Ten má v Kluži obrovský vliv. Byl jsem zděšen, když jsem viděl, že v tom týmu hraje doslova portugalská mafie. Tyto hráče fotbal absolutně nezajímá," uvedl pan Michail. Jen pro informaci, v Kluži působí devět portugalských fotbalistů a další tři portugalsky mluvící Brazilci...

Kluž okamžitě vydala prohlášení, ve kterém prodej zápasu odmítá. "Je to lež od začátku do konce. Podáme žalobu!" prohlásil majitel klubu Zoltán Paszkany. "Někdo nás chce pošpinit, nejspíš konkurence naše nebo Galatasaraye. Když se o obvinění dozvěděl Cadu, tak pochopitelně zuřil. Chce se setkat tváří v tvář s člověkem, který ho obviňuje z přijetí úplatku."

Hodně naštvaný byl také prezident Kluže Gabriel Muresan, podle kterého je pan Michail dušeně nemocný člověk. "Nevím, kde se tento příběh vzal. My jsme čistí," brání se.

Kauzou se bude zcela jistě zabývat UEFA.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud