20. listopadu 2012 • 11:06

United přistáli v pekle. Jen pojďte, skandovali fanoušci Galatasaraye

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Turecká policie musela včera zasahovat na letišti v Istanbulu. Důvodem byli rozdovádění fanoušci Galatasaraye, kteří sem přišli „uvítat“ fotbalisty Manchesteru United. Pro jejich bezpečnost opustili areál zadním východem.



Mezinárodní letiště v Istanbulu se v pondělí otřásalo v základech. Fanoušci Galatasaraye, kterých se tu sešlo stovky, zde zapalovali chorea, skákali a skandovali a různá hesla. Včetně jednoho zásadního: „Vítejte v pekle!“

Pekelnou atmosférou chtěli už na letišti přivítat fotbalisty Manchesteru United a pořádně je vyděsit. Ti ale jejich vášnivé chování na vlastní oči neviděli, nicméně se předpokládá, že snímky televizních kamer viděli nebo uvidí později.

Tím ovšem „zábava“ v podání příznivců Galatasaraye nekončila. Jakmile zjistili, že k soupeři se nedostanou, obrátili svou pozornost na zasahující policejní těžkooděnce. Na letišti vypukla mela, po níž skončilo několik fanoušků ve vazbě.

Duel Ligy mistrů, který budeme na iSport.cz sledovat v podrobné ONLINE reportáži, začíná ve 20:45.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud