12. února 2013 • 15:15

Obránce Barcy Piqué: Chci, aby United vyřadili Real z Ligy mistrů

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové štěstí v Manchesteru United obránce Gerard Piqué nenašel, přesto na klub z Old Trafford současný hráč Barcelony nedá dopustit. „Rudým ďáblům“ bude fandit i v osmifinále Ligy mistrů, kdy se srazí s Realem Madrid. „Byl bych rád, kdyby Manchester United postoupil a Real Madrid vypadl,“ řekl listu Marca Piqué.



Důvodů, proč bude fandit právě United, je víc. „Hrál jsem v Manchesteru, tak je jasné, že budu držet palce jim,“ neskrývá Piqué, že by se mu líbilo, kdyby velký rival Barcelony vypadl z prestižní soutěže už v osmifinále.

Obránci to nedalo a dokonce zavolal bývalým spoluhráčům do Manchesteru, aby se zeptal, v jaké jsou formě. United válcují Premier League, a tak se dočkal vcelku očekávané odpovědi.

„Mluvil jsem s Riem Ferdinandem a říkal, že jsou na tom skvěle,“ potěšilo obránce Barcelony.

Podporu Manchesteru United slíbil v duelech s Realem Madrid i manažer Manchesteru City Roberto Mancini. Před pár dny řekl, že by chtěl, aby postoupili v Lize mistrů dál „Rudí ďáblové“, prý to zvýší naděje na obhajobu titulu jeho Citizens.

To ale ještě nevěděl, že o víkendu jeho tým prohraje v Southamptonu a manko jeho týmu na United naroste. Každopádně je jasné, že fanoušků budou mít United při zápase víc než dost.

Obránce Barcelony Gerard Piqué bude v osmifinále Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Realem Madrid držet palce anglickému týmu
Obránce Barcelony Gerard Piqué bude v osmifinále Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Realem Madrid držet palce anglickému týmu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud