24. dubna 2013 • 11:46

MegaBayern. Kouzlo Messiho bylo zlomeno, jásá německý tisk

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

MegaBayern ponížil a zcela rozebral slavnou Barcelonu. Kde byl Messi? Tak komentuje německý tisk výhru fotbalistů Bayernu Mnichov 4:0v úvodním semifinále Ligy mistrů nad Barcelonou. Postup do finále už mají tamní média za hotovou věc.



"MegaBayern," hlásá titulek deníku Bild. "Bayern uhrál nadpozemský výsledek a Barcu ponížil. Odveta je jen formalitou. Evropa už poznala, že tuhle červenou smečku v cestě do finále nic nezastaví," napsal Bild.

Podobně utkání hodnotí i další média. "Bayern Barcelonu zcela rozebral. To bylo galapředstavení. Magická fotbalová noc pro Bayern," chválí Die Welt.

Také sportovní Kicker už vidí Bayern ve finále ve Wembley. "Bayern zametl s Barcelonou a připravuje se na cestu do Londýna. Katalánci předvedli podivně bezkrevný výkon, nevytvořili si žádnou šanci. Vítězství Bayernu bylo zcela zasloužené. Bayern má tak nakročeno k zisku triple," připomněl Kicker, že Bayern už má na kontě německý titul a čeká ho i finále Německého poháru.

Německá média se shodnou také v tom, že hlavní hvězdou utkání byl záložník Thomas Müller, který se podílel na všech čtyřech brankách. Zcela zastínil čtyřnásobného nejlepšího fotbalistu světa Lionela Messiho, který se tentokrát vůbec neprosadil.

V koncert Bayernu se proměnilo úvodní semifinále Ligy mistrů mezi bavorským velkoklubem a Barcelonou. Bayern vyhrál jasně 4:0
V koncert Bayernu se proměnilo úvodní semifinále Ligy mistrů mezi bavorským velkoklubem a Barcelonou. Bayern vyhrál jasně 4:0

"Bayern má svého Messiho v Thomasi Müllerovi. Zastínil všechny hvězdy. Kde že byl vlastně Messi? Jeho kouzlo bylo zlomeno," píše Bild. "Superstar Messi nebyl celých 90 minut vidět," uvedl Die Welt.

Süddeutsche Zeitung upozorňuje na to, že hlavní roli sehrály rohové kopy. "Přestože s rohovými kopy nemá Bayern v historii Ligy mistrů zrovna nejlepší zkušenosti, když kvůli nim prohrál už dvě finále v roce 1999 a to loňské, tentokrát právě rohy utkání rozhodly," komentoval deník fakt, že právě po standardních situacích padly první dva góly.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud