Karel Häring
8. srpna 2013 • 10:03

ZNÁMKOVÁNÍ Plzně: Vynikal Horváth, za hattrick dostal desítku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

HODNOCENÍ | Utkání s Kalju proměnili plzeňští fotbalisté v exhibici. Estonského soka zdrtili 6:2, do play off Ligy mistrů jdou ze dvou zápasů s celkovým skóre 10:2. Hlavní hvězdou večera v Doosan Aréně byl kapitán Pavel Horváth, který dal první hattrick v dospělé kariéře.



Od redaktorů Sportu dostal za svůj výkon nejvyšší možnou známkuz, desítku. Na hřišti se ale dařilo všem hráčům, vysoké známky dostali Řezník, Limberský nebo Ďuriš. Jak si plzeňští fotbalisté?


Matúš KOZÁČIK 5
Už to pomalu začíná být pravidlem, že pokud inkasuje, tak při střele na svou levou ruku. Ale na gólu vinu nenesl. Ve druhé půli byl bez práce, až na ten gól.

Radim ŘEZNÍK 8
I když z jeho strany přišel centr před inkasovaným gólem, odehrál dobrý zápas, byl aktivní směrem dopředu, podílel se na Horváthově druhé i třetí trefě.

Marian ČIŠOVSKÝ 5
Úvod mu příliš nevyšel, nechal skórujícímu Quintierimu až příliš místa a Viktoria za to zaplatila gólem. Od té chvíle už si dával větší pozor, nezapomněl zaútočit.

Václav PROCHÁZKA 6
Zápas zvládl bez výraznějších potíží, staral se o rozehrávku, řada akcí začínala u něj. Před druhým gólem jej obešel Quintieri.

David LIMBERSKÝ 7
Úvod sezony ho zastihl ve velké pohodě, což potvrdil i včera. Hrál v klidu, čiší z něj sebevědomí, dovolí si své tradiční „drzé“ kousky. Po změně stran trochu ubral.

Vladimír DARIDA 8
Jako tradičně se snažil být často u balonu a řídil ofenzivu Viktorie. Před druhým gólem coby správně vychovaný žák nabil svému mistrovi Horváthovi.

Pavel HORVÁTH 10
No co k tomu dodat? V osmatřiceti letech dát tři góly a připsat si i gólovou asistenci... Zápas mu sedl, využíval prostoru, který měl. Jeho druhá i třetí trefa byly výstavní.

Daniel KOLÁŘ 6
Pokrýval velký prostor, hodně toho oběhal, pro Plzeň vybojoval penaltu, z níž padla vyrovnávací branka. Ale občas u něj scházela větší přesnost.

Michal ĎURIŠ 7
Nastoupil místo Kovaříka, který se zranil při rozcvičce. A na levé straně nebyl moc vidět, zlepšil se po přesunu do středu, nakonec si připsal dvě asistence.

Milan PETRŽELA 6
I díky Řezníkovi byl v akci častěji, když se pohyboval na pravé straně zálohy, než se ve druhé půli přesunul doleva. Odvedl standardní práci.

Stanislav TECL 6
Je na něm vidět, jak moc se snaží. Není sobecký, když vidí spoluhráče v lepší pozici, přihraje. Včera se dočkal gólové odměny.

Střídající:

František RAJTORAL 7
Přišel do druhé půle a vedl si dobře, pokoušel se o typické průniky. Ke spokojenosti mu chyběla lepší koncovka. Vybojoval šestý gól Plzně.

Tomáš WÁGNER 6
Když už stál připravený u čáry na vstup do hry, Tecl skóroval. A urostlý kanonýr se nechtěl nechat zahanbit. Povedlo se mu to sedmým gólem v sezoně.

Nehodnocen: Tomáš Hořava

Pukrle, nebo telemark? Pavel Horváth byl hlavním hrdinou večera, Kalju sestřelil hattrickem
Pukrle, nebo telemark? Pavel Horváth byl hlavním hrdinou večera, Kalju sestřelil hattrickem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud