8. listopadu 2013 • 12:37

Zlatan provokuje! Smál se mi, že mám hrozný knírek, žaluje soupeř

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas s PSG si příliš neužil. Kvůli rošťákovi Zlatanu Ibrahimovicovi. Fotbalista Anderlechtu Sacha Kljestan přiznal, že ho švédský útočník po celé utkání Ligy mistrů provokoval. Smál se mu do očí a říkal, že má příšerný knírek.



„Po naprosto běžném souboji se Ibrahimovic ke mně otočil a provokoval mě. Dělal si srandu z mého knírku a řekl: Je fakt hrozný,“ prozradil Kljestan, jak se k němu borec z Paris St. Germain choval.

„V tu chvíli jsem zareagoval, že by měl popřemýšlet o plastické operaci nosu,“ dodal.

Jiný hráč Anderlecht Olivier Deschacht se pokusil situaci uklidnit, protože nechtěl Zlatana příliš naštvat. Bál se ho? „To ne. Ale ještě by nám pak zase nasázel čtyři góly,“ smál se.

VIDEO: Sestřih Anderlecht - PSG 1:1

Není to poprvé, co se Ibrahimovic snažil svého soupeře vyprovokovat slovně. V říjnu si kapitán Faerských ostrovů postěžoval, že Ibrahimovic je arogantní sobec. „A já nemám rád lidi, kteří moc mluví,“ řekl.

Co se stalo? „Tak třeba mě trefil loktem a já se zeptal, co dělá. Odpověděl, kde hraje a kolik vydělává peněz. Pořád dokola. Taky znevažoval náš tým a říkal, že jsme banda rybářů. Bylo to tak dětinské,“ postěžoval si.

Ibrahimovic v úterním zápase s Anderlechtem vstřelil jednu branku, PSG uhrálo remízu 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud