Jakub Dvořák
11. prosince 2013 • 04:15

Ribéryho slzy! Proti Bayernu jsme se pomstili, jásal kouč City

Autor: Jakub Dvořák, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

A účty jsou srovnané! Fotbalisté Manchesteru City dokázali porazit v Lize mistrů 3:2 Bayern Mnichov na jeho stadionu a vrátit mu porážku z předchozího utkání. A jen o jeden vstřelený gól jim uniklo dokonce prvenství ve skupině D. "Chtěli jsme se pomstít za první zápas a ukázat, že není rozdíl mezi naším a jejich týmem," řekl kouč City Manuel Pellegrini. To všechno se anglickému klubu povedlo.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 12. • 20:45
Bayern Mnichov
Bayern Mnichov
2:3
ONLINE
10. prosince
20:45
Manchester City
Manchester City
Góly

Domácí: 5. T. Müller, 12. Götze

Hosté: 28. Silva, 59. Kolarov, 63. Milner

Sestavy

Domácí: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Dante, Alaba – T. Müller, Götze (56. Martínez), Alcântara, Kroos, Ribéry – Mandžukić (68. Shaqiri).

Hosté: Hart – Richards (16. Zabaleta), Demichelis, Lescott, Kolarov (C) – Navas, García, Silva (74. Negredo), Fernandinho, Milner – Džeko (88. Rodwell).

Náhradníci

Domácí: van Buyten, Martínez, Starke, Rafinha, Contento, Shaqiri, Pizarro

Hosté: Pantilimon, Kompany, Zabaleta, Boyata, Rodwell, Negredo, Agüero

Karty

Domácí: Dante

Hosté: Džeko, Milner, Fernandinho, Zabaleta

Rozhodčí

D. Fernández – Calvo, J. Fernández

Stadion

Allianz Arena, München

Na začátku všechno vypadalo pro Bayern ještě hodně růžově. V 5. minutě si na dlouhý míč do vápna naběhl Thomas Muller, který si míč parádně zpracoval a pohotově překonal Harta. Ve 12. minutě vedli domácí již 2:0. Po rohovém kopu se míč odrazil na malé vápno, kde byl Mario Götze, který s přehledem překonal bezmocného brankáře Joa Harta.

Manchester ale svého úsilí rozhodně nenechal a dál se snažil o atraktivní fotbal. Odměnou byla branka ve 28. minutě, kdy se hlavou po centru Jamese Milnera trefil záložník David Silva, Manuel Neuer byl v brance domácích bezmocný.

Ve druhém poločase hráči City zvrátili celý vývoj utkání. Nejdříve po faulu Danteho vyrovnal na 2:2 z penalty Aleksandr Kolarov a třetí branku do sítě Bayernu přidal aktivní James Milner, který si skvěle naběhl na přihrávku Jesuse Navase.

VIDEO| Podívejte se na sestřih utkání

Trenér Bayernu Mnichov Pep Guardiola prožíval pocity, které jsou pro něj neznámé. Od příchodu do německého velkoklubu v Allianz Areně ještě nikdy neprohrál. "Musíme porážku přijmout a pochopit, proč se nám stala."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud