22. dubna 2014 • 21:30

To je bolest! Čecha odvedli ze hřiště, na Atlétiku nedohrál

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Obrovská smůla Petra Čecha! Semifinálový duel Ligy mistrů na hřišti Atlétika Madrid (0:0) nedohrál a kvůli vykloubenému ramenu střídal. Souboj českého brankáře s protějškem Thibautem Courtoisem trval pouhých patnáct minut.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 4. • 20:45
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0:0
ONLINE
22. dubna
20:45
Chelsea FC
Chelsea FC
Sestavy

Domácí: Courtois – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Raúl García (86. David Villa), Gabi (C), M. Suárez (80. J. Sosa), Koke – D. Costa, Diego (60. Turan).

Hosté: Čech (18. Schwarzer) – Azpilicueta, Cahill, Terry (C) (72. Schürrle), Cole – Ramires, Mikel, Lampard (C), Luiz, Willian (90+4. Ba) – Torres.

Náhradníci

Domácí: Aranzubia, Alderweireld, Tiago, Turan, Rodríguez, Sosa, Villa

Hosté: Schwarzer, Kalas, Oscar, Schürrle, van Ginkel, Ake, Ba

Karty

Domácí: Gabi, Miranda

Hosté: Lampard, Mikel, Ba

Rozhodčí

Eriksson – Klasenius, Wärnmark

Stadion

Estadio Vicente Calderón, Madrid

Osudná chvíle nastala po čtvrt hodině hry při rohovém kopu Atlétika. Čech zvolil jistotu a balon vyrazil nad břevno. Ale po kontaktu s Raúlem Garcíou spadl tak nešťastně, až se zranil.

Reprezentační gólman po pádu okamžitě ukazoval směrem k lavičce, že musí střídat. Což záhy potvrdila i fyzioterapeutka Chelsea.

Vyšetření na klinice v Madridu později potvrdilo, že si Čech vykloubil rameno. Informaci přinesl španělský deník AS.

Do zranění neměl příliš práce. Snad jen kromě kontrolování střely Diega Costy, který pálil vedle, a zneškodnění dvou centrů.

Čecha v brance nahradil Mark Schwarzer, který chytal už o víkendu proti Sunderlandu. Dvakrát inkasoval a Chelsea prohrála 1:2. Tím se vzdálila londýnskému klubu šance na titul. Proti Atlétiku podal ale spolehlivý výkon a udržel čisté konto.

Mimochodem, Schwarzer je ve svých 41 letech (+198 dní) nejstarším hráčem, který zasáhl do vyřazovacích bojů Ligy mistrů.

Uběhlo sotva patnáct minut a Chelsea se musela strachovat o Petra Čecha. Do českého gólmana vrazil při rohovém kopu Raul García z Atlétika Madrid a zranil ho
Uběhlo sotva patnáct minut a Chelsea se musela strachovat o Petra Čecha. Do českého gólmana vrazil při rohovém kopu Raul García z Atlétika Madrid a zranil ho

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud