23. října 2014 • 00:15

"České" týmy v LM: Senzační obrat Arsenalu, Vaclík na kolenou

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápili se a trápili. Fotbalisté Arsenalu, v jejichž sestavě opět chyběl kapitán českého národního týmu Tomáš Rosický, těžko hledali na dobře hrající Anderlecht zbraň. Na hřišti belgického mistra prohrávali od 71. minutě 0:1 a už se zdálo, že ze třetího kola Ligy mistrů vyjdou bez bodu.



Mizerné výhlídky Wengerova týmu podtrhl fakt, že za "gunners" nastoupil až třetí gólman Martínez, protože jednička Szczesny má stop za červenou kartu a dvojka londýnského týmu Ospina je zraněná.

Málo vídaný obrat zahájil v 89. minutě utkání Gibbs, který se nádherné trefil z voleje, aby o dvě minuty později na pokraj zoufalství dovedl domácí fanoušky Podolski, když v nastavení trefil vítězný gól.

Arsenal je v tabulce skupiny D na druhém místě s šesti body, vede Dortmund, který získal plný počet devíti bodů. Andrerlecht a Galatasaray mají po bodu.

VIDEO: Senzační obrat Arsenalu


Smolný večer Vaclíka a spol.


Úplně opačný večer zažili v dresu Basileje čeští reprezentanti Tomáš Vaclík a Marek Suchý. Exsparťanský gólman dlouho odolával nájezdům bulharského Razgradu.

V brance švýcarského mistra čelil četným nájezdům soupeře o to více, že hosté hráli po tvrdém zákroku záložníka Die od 18. minuty o desíti.

Už když se zdálo, že bulharský šampion na českého brankáře nevyzraje, přišla nešťastná druhá minuta nastavení. Jeden z posledních útoků hostů táhl Minev, před pokutovým územím si zasekl míč doprostřed a přesnou ranou k tyči zaskočil exsparťanského gólmana.

Celý zápas odehrál v obraně švýcarského mistra i český reprezentační obránce Marek Suchý, ale ani on konečné porážce 0:1 nezabránil.

Basilej po smolné prohře zůstává ve skupině B poslední, od postupového místa, které drží právě Ludogorec, jí však dělí jen horší skóre. Tabulku vede s devíti body suverénní Real Madrid, Ludogorec, Liverpool a Basilej jsou srovnáni na třech bodech.

VIDEO: Basilej přišla smolně o bod

V utkání nebyla nouze o tvrdé souboje.
V utkání nebyla nouze o tvrdé souboje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud