5. listopadu 2014 • 00:24

VIDEO: Ronaldo střílel i sóloval. Raúlův rekord ale nedorovnal

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro Cristiana Ronalda to mohl být velký večer, další do sbírky. V případě výhry nad Liverpoolem si Real mohl s předstihem zajistit postup ze základní skupiny Ligy mistrů, a pokud by portugalský zabiják skóroval, dorovnal by v historických střeleckých tabulkách Raúla. Mise vyšla z poloviny, výhru 1:0 trefil Karim Benzema.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 11. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
1:0
ONLINE
4. listopadu
20:45
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Góly

Domácí: 27. Benzema

Hosté:

Sestavy

Domácí: Casillas (C) – Arbeloa (83. Nacho), Varane, Ramos, Marcelo – Rodríguez (62. Bale), Modrić, Kroos, Isco – Benzema (87. Hernández), Ronaldo.

Hosté: Mignolet – A. Moreno, K. Touré, Škrtel (C), Manquillo – Can (75. Coutinho), Lucas Leiva (69. Gerrard) – Lallana, Allen, Marković (69. Sterling) – Borini.

Náhradníci

Domácí: Navas, Pepe, Nacho, Bale, Hernández, Medrán, Torró

Hosté: Jones, Johnson, Gerrard, Coutinho, Henderson, Sterling, Balotelli

Karty

Domácí: Rodríguez, Ramos, Marcelo

Hosté: Škrtel, A. Moreno

Rozhodčí

Kassai – Ring, Tóth (všichni Maďarsko)

Stadion

Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)

Před utkáním s Liverpoolem měl Ronaldo na svém kontě v Lize mistrů 70 branek, o jednu méně než bývalá ikona Realu Raúl. Portugalcův cíl byl zřejmý, ještě vylepšit skvělou bilanci, kdy v posledních dvanácti zápasech napříč soutěžemi nastřílel 20 gólů.

Nepodařilo se. Ronaldo pálil na branku Simona Mignoleta ze všech pozic, často na úkor lépe postavených spoluhráčů, belgický reprezentant ale všechny pokusy, celkem jich hráči Realu vyprodukovali šestadvacet, zlikvidoval. Inkasoval jedinkrát, ve 27. minutě ho překonal Karim Benzema.

"Není to o tom, že Cristiano Ronaldo neskóroval a nezlomil rekord. Důležitá věc je, že jsme zvítězili. Cristiano odehrál dobrý zápas, snažil se propojovat hru a dá gól příště. Jsem si jistý," hlásil trenér Carlo Ancelotti pro web UEFA.com.

VIDEO: Podívejte se spálené šance Cristiana Ronalda proti Liverpoolu



Real si výhrou 1:0 zajistil účast v osmifinále a v Lize mistrů už neprohrál osmnáct zápasů za sebou. Posledních devět utkání navíc vyhrál a v milionářské soutěži naposledy doma ztratil body remízou 1:1 s Manchesterem United v únoru 2013.

Úctyhodná bilance, Ronaldo ale určitě chtěl více. "Cristiano je rád za výhru, nemyslím si, že by byl naštvaný kvůli tomu, že nedal gól. Určitě už má v hlavě další zápas," doufal trenér jistého osmifinalisty.

Cristiano Ronaldo pálil ze všech pozic, na Simona Mignoleta v brance Liverpoolu ale recept nenašel
Cristiano Ronaldo pálil ze všech pozic, na Simona Mignoleta v brance Liverpoolu ale recept nenašel

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud