10. března 2017 • 12:39

Kouče českého soupeře naštval pád Suáreze: Rozhodlo simulování!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč norských fotbalistů Lars Lagerbäck zkritizoval útočníka Barcelony Luise Suáreze za simulování v dramatickém osmifinále Ligy mistrů s Paris St. Germain. Podle trenéra českého soupeře v kvalifikaci mistrovství světa předvedl uruguayský kanonýr dokonalý herecký výkon. Lagerbäck nechápal, proč Suárezovo jednání neodhalil brankový rozhodčí.



"Je nesmysl, aby všechno v tomhle sportu rozhodovalo simulování. Jsem smutný a je mi fotbalového světa líto," řekl Lagerbäck švédské televizi Viasat Sport.

Barcelona ve středeční odvetě doma deklasovala PSG 6:1, jako první tým v pohárové historii dotáhla manko 0:4 a nečekaně postoupila do čtvrtfinále. Němečtí rozhodčí v čele s Denizem Aytekinem však na stadionu Camp Nou udělali několik kontroverzních rozhodnutí.

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - PSG 6:1. Úžasná jízda i sporné penalty
Video se připravuje ...

Například v poslední minutě odpískali pro Barcelonu druhou penaltu v utkání, před kterou Suárez v pokutovém území spadl po letmém kontaktu s obráncem Marquinosem. Z pokutového kopu pak Neymar zvýšil na 5:1.

"Jsem hrozně naštvaný, tohle bylo čisté Suárezovo divadlo. Proč máme rozhodčí za brankou, když nevidí takové věci? Nechápu," prohlásil osmašedesátiletý švédský kouč, který na loňském Euru senzačně dovedl Island do čtvrtfinále. Lagerbäckův výběr přivítá českou reprezentaci 10. června v Oslu.

Útočník Barcelony Luis Suárez chtěl v 67. minutě proti PSG penaltu, ale dostal žlutou za simulování
Útočník Barcelony Luis Suárez chtěl v 67. minutě proti PSG penaltu, ale dostal žlutou za simulování

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud