5. listopadu 2019 • 11:30

Vítěz LM Šmicer radí, jak zaskočit Barcelonu: Na nás se nedalo dívat!

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkušený mazák dává rady týmu, kde roky úspěšně působil. Ikona Slavie fotbalista Vladimír Šmicer v pořadu Tiki Taka na O2 TV Sport vzpomínal na utkání s Barcelonou, proti které hrál ještě v dresu Liverpoolu. Co svým nástupcům poradil, aby neprohráli na Camp Nou?



Bude to úplně jiný zápas. V prvním střetu v Lize mistrů Slavia doma Barcelonu pořádně potrápila a nakonec po statečném boji padla 1:2. Ve Španělsku už to bude ale jiné kafe.

Utkání Barcelona - Slavia na O2 TV Sport
Speciální předzápasový program startuje v 18:00, moderátor Libor Bouček přivítá jako hosty vítěze LM Vladimíra Šmicera a Marka Jankulovského. Přímo na slavném Camp Nou v Barceloně pak Petr Svěcený bude rozebírat aktuální dění třeba s Tomášem Ujfalušim, ve vysílání se objeví i slavní fanoušci jako kardiochirurg Jan Pirk či Zuzana Hejnová. Z hrací plochy se bude hlásit reportér David Sobišek, utkání komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Všechny přenosy z LM na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal je možné sledovat i díky měsíční službě O2 TV Sport Pack. Více zde »

„Barcelona hraje jinak doma, než venku. O dost víc si věří. Navíc nejen to hřiště, ale i trávník a všechno je jiný. Umí si to strčit. Stačí pohlídat Messiho a ono to půjde. Ale uhlídejte ho… On běhá jen s balonem. Bez něj ne. Když má balon u nohy, tak je těžké ho chytit,“ řekl Šmicer .

Proti Barceloně si zahrál ještě v dresu Liverpoolu a může tak radit, jak na slavného soupeře vyzrát. „Ani jednou jsme neprohráli, ale hráli jsme totálního zanďoura. Úplně něco jiného, než hraje nyní Slavia. Jsou statečnější než my tehdy. Neprohráli jsme. Bylo to dvakrát 0:0, ale nedalo se na to dívat,“ smál se vítěz Ligy mistrů při vzpomínce na zápasy ve Španělsku.

„Když jsme tam hráli, tak si s námi chtěli měnit dresy, ale to jsem tam byl s Liverpoolem v roce 2001 a 2002. To ještě za Barcelonu Messi nehrál. Byl mladý kluk.“

 

Nejnovější vydání časopisu Sport Góóól objednávejte na iKiosek.cz ZDE>>>

Sport Góóól Sport GóóólFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud