12. března 2020 • 10:40

Ruce pryč, idioti! Klopp řval na vlastní fanoušky, Simeonemu (po)dal loket

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne, tohle nebyl podařený večer pro Jürgena Kloppa. Nestačilo, že jeho Liverpool v prodloužení odvety osmifnále ztratil postupové vedení 2:0 a loučí se s Ligou mistrů, na německém trenérovi byl také od začátku vidět strach z nákazy koronavirem. Při nástupu na hřiště dokonce nadával fanouškům.



Na Anfield Road se hrálo v tradiční atmosféře. Na rozdíl od Paříže byl zápas otevřený pro diváky, takže klasické You'll Never Walk Alone nemohlo chybět. Jenže Jürgen Klopp by radši sám šel.

Když vycházel z tunelu na hrací plochu, fanoušci se k němu natahovali, aby si plácli, jenže místo gesta se jim nazpět dostalo vulgarit. „Dejte ruce pryč, za***ný idioti!“ okřiknul je.

Anglie před středečním zápasem reagovala na šíření koronaviru zákazem podávání rukou a německý trenér ho dál striktně dodržoval. Když se k němu přiblížil kouč Atlétika Diego Simeone s napřaženou rukou, zpátky ji nedostal, oba manažeři si nakonec jen poklepali lokty. Podobně se k sobě chovali i hráči.

Manažer Reds se k situaci vyjadřoval už před zápasem: „Jsou důležitější věci než fotbal a teď si to uvědomujeme. Potřebujeme čas, abychom nalezli řešení. A získáme ho tak, že s budeme různým  situacím vyhýbat.“

Koronavirus a sport ONLINE: vše o odložených zápasech, zrušených sezonách a nakažených sportovcích ZDE>>>

„Je důležité, aby na hřišti bylo 22 úplně zdravých hráčů, tím vyšleme signál společnosti,“ dodal.

Osmifinálová odveta pro Liverpool dobře nedopadla. Na začátku prodloužení sice obhájci titulu vedli už 2:0, jenže o postupový výsledek přišli a po výsledku 2:3 do čtvrtfinále postoupilo Atlético. V těch chvílích na sobě žádný strach nedal znát horkokrevný Simeone, který s podáváním rukou a objímáním prakticky s kýmkoli, kdo byl nablízku, neměl žádný problém.

Těsně po zápase se ale potvrdil první případ v kádrech účastníka Ligy mistrů. Obránce Juventusu Daniele Rugani má sice lehký průběh, ale i tak je celý jeho tým v karanténě, příští týden ho přitom má čekat odveta s Lyonem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud