14. prosince 2021 • 13:36

Prognóza osmifinále Ligy mistrů: velký favorit City, nižší šance Messiho

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
  • Lionel Messi narazí s PSG v osmifinále Ligy mistrů na Real MadridLionel Messi narazí s PSG v osmifinále Ligy mistrů na Real MadridFOTO: Reuters

    Vypadalo to na souboj Lionela Messiho s Cristianem Ronaldem. Kvůli chybám, které provázely los osmifinále Ligy mistrů, k němu ale nedojde. Celý akt musel být proveden v sídle UEFA znovu a tak CR7 narazí s Manchesterem United na Atlético Madrid. Majitel sedmi Zlatých míčů s PSG vyzve zase Real Madrid. Největším favoritem na postup je Manchester City v souboji se Sportingem Lisabon. Co další dvojice a odhady šancí všech týmů na postup? Podívejte se.

  • Salcburk–Bayern Mnichov 

    Obě města dělí jen 160 kilometrů, bude to svým způsobem derby. Před rokem se tyto týmy potkaly ve skupině, dvakrát vyhrál Bayern. „Ale víme, že nás nečeká nic lehkého,“ prohlásil brankář bavorského celku Manuel Neuer.

    Šance na postup 25:75

    Salcburk - Bayern Salcburk - BayernFoto Sport

  • Sporting Lisabon–Manchester City 

    Sporting před deseti lety vyřadil Manchester City v osmifinále Evropské ligy díky vyššímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře. Nyní by byl postup portugalského celku velkým překvapením.

    Šance na postup 20:80

    Sporting - Manchester City Sporting - Manchester CityFoto Sport

  • Benfica Lisabon–Ajax Amsterdam

    Ajax prolétl základní skupinou bez ztráty bodu, bavil útočnou hrou, disponuje nejlepším střelcem soutěže Sébastienem Hallerem. Proti Benfice, která ve skupině předčila Barcelonu, bude v roli favorita.

    Šance na postup 35:65

    Benfica - Ajax Benfica - AjaxFoto Sport

  • Chelsea–Lille

    Chelsea měla štěstí, z nenasazené pozice se vyhnula gigantům. „Chelsea bude velmi šťastná, ale Lille má úžasný, silný a velmi agresivní tým, nebude mít co ztratit,“ varoval bývalý anglický reprezentant Joe Cole.

    Šance na postup 65:35

    Chelsea - Lille Chelsea - LilleFoto Sport

  • Atlético Madrid–Manchester United 

    Cristiano Ronaldo se zase představí v Madridu. Nikoliv proti Realu, kde působil devět let, ale proti Atlétiku, kterému dal v kariéře už 25 soutěžních branek. Přidá další?

    Šance na postup 45:55

    Atlético - Manchester United Atlético - Manchester UnitedFoto Sport

  • Villarreal–Juventus Turín

    Liga mistrů je pro obě mužstva do jisté míry odreagováním, v domácích soutěžích chtějí být lepší. Juventus je na hraně postupu do evropských pohárů, Villarreal se plácá až na 13. místě.

    Šance na postup 45:55

    Villarreal - Juventus Villarreal - JuventusFoto Sport

  • Inter Milán–Liverpool 

    Liverpool v základní skupině dvakrát porazil AC Milán, na to bude chtít navázat. „Musel jsem čekat 54 let, abych si poprvé zahrál na San Siru. Teď tam budu podruhé ve třech měsících,“ culil se kouč anglického klubu Jürgen Klopp.

    Šance na postup 40:60

    Inter - Liverpool Inter - LiverpoolFoto Sport

  • Paris St. Germain–Real Madrid 

    Na první pohled nejatraktivnější dvojice. Lionel Messi si hned v první sezoně po odchodu z Barcelony znovu připomene rivalitu s Realem Madrid, proti kterému se jako soupeř postaví i jeho legenda Sergio Ramos.

    Šance na postup 45:55

    PSG - Real PSG - RealFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud