17. března 2022 • 09:53

Hrůzný Pogbův večer. Při vyřazení z LM vloupání do domu, byly tam děti

Autor: ČTK, apr, inf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do domu fotbalisty Paula Pogby z Manchesteru United se v úterý večer, když hrál utkání Ligy mistrů proti Atléticu Madrid, vloupali zloději. Francouzský mistr světa uvedl, že doma v té době spaly jeho děti.



„Včera v noci se zhmotnila nejhorší noční můra naší rodiny. Náš dům byl vyloupen, zatímco ve svém pokoji spaly naše děti. Dva zloději byli v domě méně než pět minut, ale stihli nám vzít něco cennějšího než cokoli, co jsme v domě měli... pocit bezpečí a jistoty,“ napsal ve středu na twitteru Pogba, jenž za případné informace o zlodějích nabídl odměnu.

Devětadvacetiletý záložník se dozvěděl o vloupání po zápase, do něhož zasáhl jako střídající hráč a neodvrátil porážku 0:1 a vyřazení v osmifinále. „Se ženou jsme spěchali domů a nevěděli jsme, jestli jsou naše děti v bezpečí a nezraněné. Pro otce není horší pocit než to, že nedokáže ochránit své děti, a upřímně doufám, že nikdo nebude muset nikdy zažít takový pocit jako já včera večer,“ uvedl Pogba.

Francouz je už druhým vykradeným fotbalistou Manchesteru United v tomto kalendářním roce. V lednu během ligového zápasu vnikli lupiči do domu obránce Victora Lindelöfa, jehož manželka se s malými dětmi musela zamknout v pokoji.

Manchester United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud