23. srpna 2023 • 23:15

Galatasaray zvládl divoké utkání v Norsku, řádil Icardi. Vyhrála i Braga

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bragy v úvodním zápase play off o postup do skupiny Ligy mistrů zdolali doma 2:1 Panathinaikos Atény. Český brankář Lukáš Horníček přihlížel vítězství svého týmu z lavičky náhradníků. Pětigólovou přestřelku pak viděli fanoušci v norském Molde, kde Galatasaray porazil domácí tým 3:2. V Haifě se mezi tamním Maccabi a švýcarským Young Boys Bern zrodil bezbrankový výsledek. 



Portugalský celek rozhodl dvěma trefami po změně stran, prosadili se Ruiz a střídající Djaló. Naději do odvety dal Panathinaikosu v páté minutě nastavení Mancini. Braga útočí na druhou účast ve skupině Ligy mistrů, poprvé si ji zahrála v sezoně 2012/13.

Molde po divokém průběhu podlehlo doma 2:3 Galatasarayi. Norské šampiony poslal do vedení hlavou po rohovém kopu Ellingsen, ještě do pauzy ale otočili skóre Oliveira a pohotovým volejem Icardi. Stejným způsobem srovnal po dalším rohu Haugen, poslední slovo ale měl favorit. Ve třetí minutě nastavení rozhodl proti svým krajanům norský záložník Midtsjö, jenž zužitkoval Icardiho přihrávku před odkrytou bránu.

Zbývající duel dnešního programu Maccabi Haifa - Young Boys Bern skončil bez branek. Odvety jsou na programu příští týden.

Úvodní utkání play off Ligy mistrů:

Mistrovská část:

Maccabi Haifa - Young Boys Bern 0:0

Molde - Galatasaray Istanbul 2:3 (1:2)
Branky: 8. Ellingsen, 56. Haugen - 25. Oliveira, 29. Icardi, 90.+3 Midtsjö.

Nemistrovská část:

Braga - Panathinaikos Atény 2:1 (0:0)
Branky: 51. Ruiz, 73. Djaló - 90.+5 Mancini.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud