23. května 2009 • 09:24

Hříšnici z Chelsea: třikrát stop i milionová pokuta

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skandální chování hráčů londýnské Chelsea Didiera Drogby a Joseho Bosingwy po finálním hvizdu semifinálového klání v Lize mistrů s Barcelonou bude mít nemilou dohru! Oba hříšníky i klub totiž čeká parádní trest od UEFA.



Oba hříšníci se dostali do křížku s norským sudím Övreböem, s jehož prapodivným výkonem nebyli ani trochu spokojeni. Rozhodčí totiž ignoroval hned několik zákroků hráčů Barcelony, po kterých se Chelsea dožadovala penalt.

Drogbu čeká zřejmě trojzápasový distanc za nenávistný výstup, kdy ho musela od norského sudího odtáhnout ochranka. Útočník Pobřeží slonoviny navíc milionům diváků na celém světě dal jasně najevo, co si o rozhodčím myslí, když jeho výkon do kamer rozzuřeně označil za "z***venou ostudu".

Podobný osud čeká nejspíš i Drogbova portugalského spoluhráče Bosingwu. Ten se sice na hřišti tak divoce nepředváděl, ale šílenému kolegovi se vyrovnal pozápasovými komentáři. V nich označil Övreböa za sprostého zloděje.

Klub, ve kterém působí i český reprezentační brankář Petr Čech, navíc zřejmě čeká pokuta téměř osm milionů korun.

Šéfové evropské asociace tyto tresty navrhli během včerejšího zasedání. Podle reakce Chelsea se klub na zasedání 17. června vůči verdiktům odvolá.

UEFA také vyšetřuje údajné nevhodné chování domácích fanoušků. Ti se měli dopustit zakázaného házení předmětů na hrací plochu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud