4. listopadu 2010 • 12:40

Fanoušci Žiliny zuří: Za gól zaplatili miliony

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohár přetekl! Fanoušci žilinského klubu po ostudné prohře s Marseille (0:7) kritizují vedení i trenéra Pavla Hapala. Po nákupu předražených lístků viděli jen bídu, bídu a bídu. Fotbalisté během dvou domácích zápasů svým fanouškům „vystříleli“ neuvěřitelné skóre 1:11.



„Stal se ten nejhorší scénář. Lístky na Chelsea byly předražené, odrbali jste skalní fanoušky a teď na Spartak přijde pár diváků,“ zlobí se příznivec MŠK Tatankavk na oficiálních stránkách klubu. A není jediný.

Naštvaní jsou všichni fanoušci. Vždyť za dva domácí zápasy celkem zaplatili podle hrubého odhadu v přepočtu 10-15 milionů českých korun!

Marseille Žilinu doslova zesměšnila.Foto ČTK
Lístky na Chelsea
I. kategorie 200 €
II. kategorie 150 €
III. kategorie 100 €
IV. kategorie 55 € a 50 €

Lístky na Marseille (i Spartak)
I. kategorie 100 €
II. kategorie 50 €
III. kategorie 20 €

A co viděli? Jeden gól v síti Chelsea po chybě Petra Čecha a dalších jedenáct v žilinské brance. Skóre 1:11.

„Zklamali postupně úplně všichni. Nejprve Antošík (šéf klubu), potom Hapal a nakonec samotní hráči,“ shodují se v diskusích fanoušci Žiliny.

A teď si vemte, kdyby vedení klubu ponechalo původní ceny lístků na domácí zápas s Chelsea. Nejdražší lístek stál před slevou 600 eur, nejlevnější 300.

Asi těžko by byl stadion Pod Dubňom s kapacitou 11200 míst vyprodaný. Ovšem kdyby k tomu došlo, Žilina by od vlastních fandů utržila kolem 80-90 milionů korun!

„Je třeba vykopat hroby na trávníku a začít unášet děti. Ať hráčům dojde, kde jsou a za koho hrají!“ zuří další fanoušek pod přezdívkou Zltozeleny.

Kromě vedení klubu si příznivci berou na paškál také kouče Pavla Hapala. Někteří si dokonce přejí jeho odchod.

„Dal bych mu poslední šanci,“ namítl Tatankavk. „Spíš by měl svoje působení v Žilině přehodnotit sám. Je to tragédie. Pane Hapal, nechte naši Žilinku hrát útočný fotbal!“ uvedl mcvrabec. „Měl by skončit co nejdřív,“ doplnil kilynko.

Několik fandů se shodlo, že Žilina úplně zmateně a zbytečně otevírala obranné prostory, čehož zkušení matadoři v řadách Marseille využili. Navíc prý po čtvrté inkasované brance přestali prakticky hrát.

„Hráči se tváří jako mistři světa, ale třeba v československé lize by hráli o záchranu stejně jako kdysi,“ dodal Tatankavk. „Bylo to strašné a stále doufám, že se probudím ze sna,“ vzdychl gunner77.

Ustuda pro Žilinu.
Ustuda pro Žilinu.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud