18. června 2013 • 04:00

Plzeň zkouší malého štírka. Záložník z Bosny připomíná Modriče!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladen Veselinovič. Jméno, které v souvislosti s fotbalovou Plzní možná ještě uslyšíte. S Viktoriány trénuje mladý středopolař z Bosny. Dvacetiletý, technicky dobře vybavený hráč už na jaře odehrál několik zápasů za juniorku, teď spolu s dalšími plzeňskými mladíky nastoupil do přípravy áčka. Vizáží a stylem hry lehce připomíná Luku Modriče, chorvatského hračičku z Realu Madrid.



Malá postava, delší, husté tmavé vlasy. A pořádně šikovné, rychlé nohy. To jsou poznávací znamení Mladena Veselinoviče, který poutal pozornost na úvodním plzeňském tréninku při zahájení letní přípravy.

Co je tenhle klučina zač? Veselinovič přišel do Plzně už v průběhu jara. Odehrál několik zápasů za juniorku, zapsal se i mezi střelce.

Trenéři plzeňské mládeže ofenzivního, podhrotového záložníka chválili. Mimo jiné i pro dobrý charakter. Dvacetiletý mladík se prý okamžitě snažil zapadnout do kolektivu, od počátku angažmá se učí česká slovíčka.

Podle jižanského původu, stylu hry a drobné postavy jej v Plzni s nadsázkou přirovnávají k Lukovi Modričovi, chorvatské hvězdě hájící barvy slavného Realu Madrid.

Plzeňští zahájili letní přípravu, s týmem netrénovali reprezentanté ani kapitán Pavel Horváth
Video se připravuje ...

Trenér Pavel Vrba dvacetiletého hráče spolu s několika dalšími juniory zařadil do přípravy prvního týmu. Spolupráce Plzně s ním je ve fázi testování. Pokud Veselinovč zaujme, může se nakonec protlačit i na soupisku prvního týmu.

Velký potenciál byl na hbitém mladíkovi poznat během samotného tréninku plzeňského áčka. Při hře na dvě branky ve zmenšeném prostoru o sobě dával vědět, vstřelil i několik gólů. Mezi Rajtoralem, Teclem, Řezníkem, Fillem a dalšími se rozhodně neztratil.

Objevila Plzeň nový talent?   

První trénink plzeňských fotbalistů po zahájení letní přípravy. Uprostřed ve žlutém tílku bosenský záložník Mladen Veselinovič
První trénink plzeňských fotbalistů po zahájení letní přípravy. Uprostřed ve žlutém tílku bosenský záložník Mladen Veselinovič

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud