Karel Häring
18. června 2013 • 16:16

Viktoria ve středu představí posilu. Do Plzně míří olomoucký Hořava

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen dva dny po zahájení přípravy na novou sezonu představí Viktoria Plzeň první posilu. Klub svolal na středeční odpoledne tiskovou konferenci, jméno hráče zatím neprozradil, ale podle několika zdrojů půjde o Tomáše Hořavu.



Během úterního odpoledne rozeslal plzeňský klub mail s pozvánkou na tiskovou konferenci, na níž bude představena nová posila. Jméno bylo vynecháno, nicméně podle zdrojů isport.cz je nanejvýš pravděpodobné, že s dresem Viktorie si ve středu poprvé zapózuje záložník Sigmy Olomouc Tomáš Hořava.

Ještě při pondělním úvodním tréninku odmítl trenér Pavel Vrba potvrdit zájem o pětadvacetiletého záložníka se slovy a úsměvem, že novináři ve spoustě (přestupových) věcí střílí vedle… V tomto případě rozhodně ne, o zájmu Viktorie psal Sport už opakovaně.

Pokročilou fázi transferu potvrzuje i Sigma Olomouc. "Jednání probíhají, dohoda ale ještě není stvrzena podpisy ze strany Plzně," řekl iSport.cz generální manažer Olomouce Zdeněk Psotka.

"S panem Paclíkem jsme dohodnuti. Tomáš odcestoval do Plzně na zdravotní testy, vše by mělo vyústit v uzavření přestupu," uvedl šéf Olomouce Josef Lébr.

První trénink plzeňských fotbalistů po zahájení letní přípravy. Uprostřed ve žlutém tílku bosenský záložník Mladen Veselinovič
První trénink plzeňských fotbalistů po zahájení letní přípravy. Uprostřed ve žlutém tílku bosenský záložník Mladen Veselinovič

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud