4. ledna 2009 • 21:00

Černý bude hostovat v Jablonci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S fotbalisty Baumitu Jablonec zahájí v pondělí přípravu také útočník Pavel Černý, který přichází na půlroční hostování z druholigového Hradce Králové. Třiadvacetiletý syn bývalého úspěšného prvoligového hráče je první zimní posilou devátého týmu nejvyšší soutěže.



ČTK příchod nadějného fotbalisty potvrdil jablonecký ředitel Petr Flodrman.

Černý dosud úspěšně působil v Hradci, v němž kdysi sbíral úspěchy jeho otec Pavel, který hrával také ve Spartě Praha a japonské Hirošimě.

Mladší z rodu Černých zatím odehrál v první lize jediný zápas. Před šesti lety jako sedmnáctiletý naskočil do posledního utkání východočeského klubu proti Blšanům před sestupem. Do Jablonce přichází na hostování, ale už během týdne se bude jednat o případné přestupové opci.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud