6. srpna 2010 • 07:13

Čtenáři se zlobí: Řepkovi pomohla falešná pokora

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
39
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl dostat až osmizápasový trest. Místo toho může sparťanský stoper Tomáš Řepka už za dva zápasy hrát. I čtenáři mají jasno, že jej disciplinární komise znovu ušetřila.



"Komise přihlédla k polehčujícím okolnostem," zaznělo po čtvrtečním verdiktu, který měl Řepku potrestat za jeho plivnutí na Volešáka ze Slovácka. "Projevil lítost a přiznal se."

Nic fotbalovým soudcům nevadilo, že se omluvil až více než týden poté, co jej usvědčily záběry televizních kamer. A podle čtenářů to navíc Řepka udělal pouze z vypočítavosti, což se mu ovšem také vyplatilo.


"Tady stačí předvést trochu falešné pokory, trochu se kát a projde ti i to, za co by normální fotbalista dostal asi půlroční trest," zlobí se čtenář s přezdívkou Pazurinho. "příště, až vytáhne z trenek kudlu, a podřeže půl mančaftu soupeře, třeba dostane trest i na dva měsíce," dodává.

"Když se včera omlouval, tak bylo jasný, že bude hrát na city komise. Proč se neomluvil hned? Proč až včera, když se rozhodovalo dneska? Měl dostat víc. Švancara loni dostal 8 zápasů, ale to je Řepka bohužel," přidává čtenář Sarkafarka.

Co si o jeho trestu myslí ostatní, naznačil výsledek ankety, který ze 60 procent vyjadřoval nespokojenost s výší Řepkova trestu.

Jednoznačný důkaz: Řepka plivnul na Ladislava Volešáka
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka si tři zápasy v lize nezahraje, navíc do konce roku nesmí nosit kapitánskou pásku
Tomáš Řepka si tři zápasy v lize nezahraje, navíc do konce roku nesmí nosit kapitánskou pásku

Vstoupit do diskuse
39

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud