1. listopadu 2010 • 21:22

Hloušek na podzim skončil, nastoupí až na jaře

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha budou po zbytek podzimu postrádat útočníka Adama Hlouška. Ten se sice nedávno vrátil po vážném zranění kolenních vazů, ale svou výkonností trenéra Michala Petrouše nepřesvědčil. Bude se tak chystat na zimní přípravu, aby byl zcela fit pro jarní část sezony.



"S Adamem jsme se dohodli na tom, že se zaměří víc na trénink a především na to, aby byl plně připravený na začátek zimní přípravy, aby mohl zátěž plně absolvovat. Nebudeme ho tlačit do toho, aby za každou cenu nastupoval ve zbývajících čtyřech podzimních zápasech," uvedl Petrouš pro klubový web.

Jednadvacetiletý Hloušek se zranil na konci února v době, kdy patřil k oporám Slavie a začal se prosazovat do reprezentačního týmu. Osm měsíců se pak léčil a rehabilitoval, první zápas odehrál až v půlce října v pohárovém utkání s Ústí nad Labem, v němž pomohl rozhýbat hru Slavie.

Pak nastoupil do tří ligových zápasů s Ústím, Českými Budějovicemi a Příbramí, stále však na něm byla patrná nerozehranost.

"Ze začátku všechno vypadalo dobře, ale s postupem herní zátěže už to nebylo úplně ono. Koleno má v pořádku, ale u takových návratů nemá smysl něco uspěchat a riskovat. Adam potřebuje nastupovat do zápasů s vědomím plné formy a připravenosti. Stále nemá tu jistotu. Nejde třeba o pokaženou přihrávku, ale o pohyb, souboje. Pro něj bude lepší, když si třeba zahraje za rezervu," vysvětlil Petrouš, proč nehodlá Hlouška nominovat na podzim k zápasům prvního týmu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud