27. září 2011 • 18:23

Zklamaný gólman Čontofalský: Je to rozdíl třídy, cítím zlost

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie prohráli včerejší derby s odvěkým rivalem Spartou jednoznačně 0:3. Jasné výhře lídra ligy nezabránil ani dobrý výkon gólmana sešívaných Kamila Čontofalského. Ten se na své spoluhráče po utkání pořádně zlobil.



„Věděli jsme, že Sparta je jednoznačný favorit. A my jí tu úlohu bohužel nechali potvrdit. Moc jsme jí to neznepříjemnili. Snažili jsme se hrát, nebylo to až tak strašné, ale dostali jsme zbytečné góly. Necítil jsem ani tak bezmoc jako spíš zlost kvůli tomu, jak naivně někdy hrajeme.

Nevím, jestli jsem něco zachránil, mě hlavně mrzí ty první dva góly, takové dostávat nesmíme. Kdyby to o poločase bylo 0:0 a Sparta musela do plných, bylo by to jiné, ale na kdyby se nehraje. Druhý poločas už bylo na hřišti jen jedno mužstvo, Sparta si to užívala.

Je to rozdíl třídy, to se těžko hodnotí. Potupou bych to nenazval, ale příjemné to rozhodně není. Na debakl jsem nemyslel, při zápase na to na hřišti není čas. Kdyby dali další dva góly, jako byl ten třetí, může stát v brance kdokoliv a nic s tím stejně neudělá.

Výsledek je špatný, ale byl bych rád, kdyby v české lize bylo víc takových utkání. V zahraničí jsem zažíval skoro pořád vyprodané zápasy, škoda, že tady je to jen jednou za rok. I nám se hraje jinak. Doufám, že tady odehraju ještě víc duelů v takové atmosféře.

Ladislav Krejčí si připsal druhý gól Sparty
Ladislav Krejčí si připsal druhý gól Sparty

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud