5. října 2011 • 16:22

Dukla s Jabloncem hrát na Julisce nebude, buduje vyhřívaný trávník

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Dukly nebudou moci kvůli instalaci vyhřívání trávníku nastoupit 22. října k domácímu zápasu 11. ligového kola proti Jablonci na Julisce. Nováček nejvyšší soutěže kompletní výstavbu zařízení do té doby určitě nestihne a duel bude muset sehrát na jiném stadionu. Jednou z variant je pražský Strahov.



Pražský celek se při udělení prvoligové licence na tuto sezonu zavázal, že do 31. října splní podmínku mít vyhřívaný trávník. Původně plánoval, že začne s instalací v devátém kole, které o uplynulém víkendu odehrál v Liberci, ale práce se trochu zpozdily.

"Čekáme na poslední povolení od armády. Začala zavážka materiálu, strojů a nejpozději v pondělí začneme s pracemi," řekl dnes ČTK sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Další domácí ligový zápas, ke kterému má nováček nastoupit v sobotu 22. října proti Jablonci, se na Julisce nebude moci odehrát. "Utkání s Jabloncem určitě nestihneme, s tím jsme ale částečně počítali. Výstavba vyhřívání trvá zhruba 25 až 30 dní podle počasí. Chceme to zvládnout do začátku listopadu, abychom na další domácí zápas s Teplicemi měli vyhřívání," prohlásil Bittengel.

Na Dukle momentálně řeší, kde utkání s Jabloncem sehrají. "Do konce týdne vydáme oficiální zprávu. Jednou z variant je Strahov, protože ostatní pražská hřiště jsou hodně vytížená," uvedl Bittengel. Dodatečnou výměnu pořadatelství s Jabloncem podle něj svazové řády nedovolují.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud