21. listopadu 2011 • 17:00

Řepku zklamal Straka: U mě skončil, vymazal jsem si ho z mobilu

Autor: kub, jon
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka exkluzivně pro deník Sport promluvil o své současné situaci ve Spartě. V letenské modle a  bývalém kapitánovi to pořádně vře, což je z jeho slov patrné. Zaskočil ho i odchod Františka Straky do Slavie, další sparťanské ikony. "Bylo mi to strašně líto," přiznává 37 letý stoper.



Řepka od nešťastného pohárového utkání s Vasluií nehraje, současná situace ho trápí. "Jen trénuju a trénuju, určitě je to na hlavu," přiznává. Vedle jiných fotbalových událostí podzimu ho překvapil i František Straka, když kývl na nabídku největšího rivala Slavie.

"Nevěřil jsem tomu. Bylo mi to strašně líto, pro mě to je obrovské zklamání. Už jsem si vymazal jeho telefonní číslo, u mě skončil,“ nebere si servítky sparťanský srdcař.

Tomáš Řepka ani v přípravném duelu nezůstal úplně klidnýFoto Michal Beránek (Sport)

„Paradoxně jsem ho asi čtrnáct dní předtím na Spartě potkal, mluvili jsme spolu o mé situaci. Myslel jsem si, že náš vztah je takový, že by mi to řekl. Ale nechci mu křivdit, možná ještě nevěděl, kam půjde. I když já o tom pochybuju. Asi měl důvod mi to neříct, protože věděl, jak bych reagoval,“ pokračuje Řepka.

Straka má do Slavie v zimě přivést tři známé hráče, podle některých informací měl být Řepka dokonce jedním z nich. „Pokud to má být pravda, tak to snad ani Franta nemyslí vážně. To je spíš nějakej silvestrovskej džouk, to je nemyslitelné," odmítá sparťanský stoper.

"Franta mi volat nebude, protože mě zná, to je spíš jen nějaká srandička. Ale jinak respekt před ním, beru ho jako pana Trenéra, určitě ve Slavii něco změnil,“ dodává na adresu známého motivátora a dříve oblíbence letenských tribun.

Řepka celý podzim proseděl na lavičce nebo na tribuně, některé zápasy Sparty sledoval jen doma u televize. "Teď se dávám dohromady, zase do toho šlápnu. Pokusím se to znovu zvrátit. Nevím, jestli ve Spartě, nebo v jiném klubu, uvidím," slibuje.

Tomáš Řepka ani v přípravném duelu nezůstal úplně klidný
Tomáš Řepka ani v přípravném duelu nezůstal úplně klidný

Vstoupit do diskuse
11

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud