16. dubna 2012 • 10:39

Řepka poničil dveře: Slavii nesnáším a Vlček je posera!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokopal slávisty, kopnul si i do dveří! Tomáš Řepka zase řádil! Kontroverzní obránce Českých Budějovic sehrál svoje vlastní derby se Slavií (1:0). S klubem, který ze srdce nemá rád. Po zápase se navíc slovně opřel do Stanislava Vlčka.



"Já Slavii prostě nesnáším, cítím k ní averzi. Na ni se vždycky vyhecuju a chci ji za všech okolností porazit, ať budu hrát v jakémkoliv dresu a v jakékoliv soutěži. Třeba i v okresním přeboru," hlásí Řepka pro sport.cz.

Bylo vidět, že se na zápas pořádně nažhavil. Utkání ze všech hráčů prožíval snad nejvíc. To potvrdil třeba zákrokem na záložníka Lukáše Jarolíma, za který dostal žlutou kartu.

Tu mimochodem přijal, mnohem víc ho naštvala následná reakce neoblíbeného slávisty Stanislava Vlčka, který se k situaci přimotal. "Já ho fakt nemám rád, ale nesáhl bych na něj. Hned měl řeči, že by mě sudí měl vyhodit," kroutil hlavou Řepka. "On je bolestín a žalobník. A taky posera."

Ostré souboje podstoupil Řepka také s robustným útočníkem Slavie Zbyňkem Pospěchem, který o Řepkovi po zápase řekl, že se na hřišti promění v magora. "Tomáše znám. Vím, jaký je na hřišti. Je to černá víla, s prominutím magor. Některé jeho zákroky jsou za hranou," cituje Pospěcha tn.cz.

Řepky se zastal českobudějovický trenér František Cipro s tím, že "tohle k němu prostě patří". "Navíc si myslím, že Pospěch v některých soubojích možná simuloval," uvedl Cipro.

Stejně mluvil Řepka. "V jednom souboji si Pospěch chtěl vykoledovat penaltu. Tím mě naštval, řekl jsem mu, že váží sto kilo a válí se jako... Nebudu opakovat co, to ať si každý dosadí," říkal zkušený stoper.

Emoce si po zápase vybil i na dveřích kabiny. Ty lehce poškodil. "Škoda je pouze 500 Kč bez DPH za přelep dveří. Dveře nebyly nijak zásadně poškozené, natož prokopnuté," uvedl pro iSport.cz tiskový mluvčí Budějovic Radim Šupka.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud