9. května 2012 • 14:10

Plzeň v domácí bitvě s Příbramí musí vyhrát. Požene ji plný dům!

Autor: han
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

29. KOLO GAMBRINUS LIGY 18:00 ONLINE | Dramatický závěr Gambrinus ligy táhne! Dnešní duel Plzně s Příbramí uvidí ve Štruncových sadech vyprodaný stadion. Již v úterý dopoledne, tedy den před zápasem, visela u pokladen cedule VYPRODÁNO. Na české poměry nevídaný jev.



Co táhne diváky v Plzni na tribuny fotbalového stadionu? „Hlavním lákadlem je samotné utkání, které nás může posunout k vysněnému finále v Liberci,“ říká mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Horváth  a spol. jsou totiž dvě kola před koncem stále horkými kandidáty na obhajobu mistrovské trofeje, pod vedením trenéra Pavla Vrby navíc předvádí pohledný kombinační fotbal.

Dramatické ligové finále se tak mezi fanoušky na západě Čech stalo doslova hitem. Kdo vyrazí dnes odpoledne na zápas bez vstupenky, má jen velmi malou šanci, že se na stadion opravdu dostane.

„Chtěli bychom fanoušky opět upozornit, že vhledem k obrovskému zájmu všech Plzeňanů se dá předpokládat, že lidé využijí také většinu rezervací. Před samotným duelem tak bude v prodeji opravdu malé množství vstupenek,“ vysvětluje Pillár.

Vyprodané hlediště požene plzeňské fotbalisty podruhé za sebou, všechny vstupenky zmizely už ne předchozí duel s pražskou Slavií.

Netradiční oslavy v podání domácích
Netradiční oslavy v podání domácích

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud