26. listopadu 2012 • 11:57

Fandové Slavie: Řebíčku, angažuj Horníka a plexisklo tě neochrání

Autor: iSport.cz, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude fotbalovou Slavii léčit ze současných trablů šíbr Ivan Horník? Zdá se, že tato varianta je vážně ve hře a tábor červenobílých fanoušků je na nohou. Někomu se jméno manažera, který pykal za minulou korupční aféru v českém fotbale, nelíbí, další ale proti jeho angažování nejsou. „Jen do toho Řebíčku a už tě plexisklo ve VIP neuchrání,“ varuje šéfa Slavie na isport.cz čtenář Vojta Tranta.



A na straně kritiků určitě není sám. „Pokud se tohle potvrdí, tak to asi nerozdejchám. Chodit bych nepřestal, ale aktivně bych se zapojil do protestů, které by byly opravdu masivní. Žádný slávista by nezůstal chladnej, no snad mají rozum a je to jen kachna,“ uvádí na isport.cz Jiří Kratochvíl.

„Ten Řebíček je prostě howado. Nejdřív Straka, potom Horník. Koukám, že fanouškům Slavie tenhle ODSáckej tunelkápo opravdu "rozumí" a chce to mít s nimi "dobrý", volil ostrý slovník další z kritiků Tomáš Neuwelt.

„No, k Řebíčkovi by se další úplatnej manažer hodil.Především by ale měli začít shánět kvalitního trenéra, a ne mít na lavičce rapla, který sám nikdy nic moc nehrál,“ pustil se do celkových poměrů ve Slavii Petr Pundr.

„Dále by se měli rychle zbavit těch dinosaurů, kteří berou jen velký prachy, občas jim vyjde jeden, dva zápasy, jinak jsou zranění.Vlček už to pochopil, ale ještě jich tam pár je. Když pak dá Slavia šanci mladým hráčům a hlavně srdcařům, nebude problém aby se zvedla,“ pokračoval.

Fanoušků, kteří vstup Horníka do Slavie podporují, nebo jim nevadí, je méně. Miroslav Svoboda nevidí na angažování Horníka nic divného.

„Když můžeme mít v Plzni Myslivečka, na Spartě Krulu a v Jablonci Peltu a ještě Peltu jako šéfa fotbalu, tak může být Horník kdekoliv, třeba ve Slavii. Je to nádhera ten český fotbal,“ uvádí čtenář.

„To je žebrota,“ dělá si legraci z příznivců v červenobílém táboře Martin Martyness.  „A s Horníkem přijde ještě pan Tau,“ dodává.

"Je pravda, že Horník je opravdu jeden z mála schopných manažerů, kteří ve fotbale kdy byli. Ale úplatkářská aféra se defacto svezla jen na něj. Lidi zapomínají třeba na to, že společně s Horníkem tam nejvíce figurovala ještě jedna osoba a ta celému fotbalu v Čechách teď velí,“ napsal Lukanino Dudek.

„Slavia schopné lidi, kteří do ní budou umět přivést kvalitní hráče, potřebuje. Proto bych se spolupráce nebál. Horší je, že jakmile přijde sporný zákrok, který ovlivní zápas, hodí se to na Horníka,“ doplňuje tento čtenář.

Zdá se, že ve fotbalové Slavii bude během zimy hodně veselo.

Kotel Slavie dává najevo svou radost i zlost po svém
Kotel Slavie dává najevo svou radost i zlost po svém

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud