Michal Koštuřík
18. února 2013 • 22:06

Jihlava testuje průšviháře Čvirika, stoper Kopic se opět zranil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na poslední chvíli shání Jihlava výkonného stopera, neboť posila Milan Kopic si obnovil zranění kolena a jeho start v pátečním duelu s Hradcem Králové je nepravděpodobný. „Testujeme Petera Čvirika z Trnavy,“ informuje trenér František Komňacký.



Třiatřicetiletý obránce „proslul“ tím, že se na zimním klubovém večírku opil a trnavský trenér Peter Zelenský jej následně vyřadil z kádru. Na Vysočině má ale dveře otevřené.

„Vedl jsem jej v Púchově, znám jej dvanáct let,“ nebojí se Komňacký spolupráce. Čvirik, jenž má za manželku populární sportovní komentátorku stanice JOJ Lenku Hriadeľovou-Čvirikovou, působil také v rumunské Kluži či v polském Gdaňsku.

V Jihlavě by byli hlavně rádi, kdyby se dal do kupy Kopic. Včera zkusil trénovat. „Jede na vyšetření do Prahy a potom do Mnichova k Mülleru-Wohlfarthovi,“ uvedl Komňacký. „Milana to všechno mrzí, vidím na něm maximální chuť vrátit se k fotbalu,“ dodal.

Vysočina Jihlava získala pro jarní část Gambrinus ligy posilu do defen
Vysočina Jihlava získala pro jarní část Gambrinus ligy posilu do defen

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud