20. srpna 2013 • 13:40

Slavia se omluvila fanouškům. S hráči i Petroušem řeší, co dál

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalové Slavie Praha se od rána zabývá pondělním ligovým debaklem 0:7 s Teplicemi. Šéfové vršovického celku analyzují příčiny nejtěžší ligové porážky v historii klubu a řeší ji s realizačním týmem i jednotlivými hráči.



"Momentálně probíhá zevrubná analýza včerejšího utkání. Komunikuje se to jak s realizačním týmem, tak i s hráči. Vedení chce znát názor každého aktéra toho utkání, aby mělo co nejucelenější pohled. Jakmile proběhne zevrubné vyhodnocení, budou případně následovat další kroky," řekla ČTK tisková mluvčí Slavie Soňa Nouzáková.

V ohrožení je trenér Michal Petrouš. V pondělí po zápase prohlásil, že nechce utíkat z boje. "Nechám si noc, vyspím se z toho a s chladnou hlavou se k tomu nějakým způsobem postavím," řekl Petrouš novinářům.

Dopoledne měli slávisté pod jeho vedením obvyklý pozápasový trénink, atmosféra na něm ale byla logicky velmi chmurná. Odpoledne čekají hráče pohovory s vedením klubu.

Slavia v dohrávce 5. kola Gambrinus liga zaznamenala s Teplicemi nejtěžší porážku historie
Slavia v dohrávce 5. kola Gambrinus liga zaznamenala s Teplicemi nejtěžší porážku historie

"Primárně se chceme omluvit slávistické veřejnosti a fanouškům. Dlouhodobě nám prokazují věrnost, i za stavu 0:3 nebo 0:4 tým pořád hnali dopředu. Byli fantastičtí a nezaslouží si, aby museli přihlížet tomu, co se dělo v pondělním zápase. To nemělo se Slavií nic společného," dodala Nouzáková.

Slavia výsledkem 0:7 překonala svou nejhorší porážku na ligové úrovni 1:7 od Ostravy v roce 1954 a Slovanu Bratislava v sezoně 1959/60. Debakl 0:7 utrpěli červenobílí dosud jen jednou před šesti lety v Lize mistrů na hřišti londýnského Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud