Stanislav Hrabě
26. srpna 2013 • 04:57

Šeterle o Slavii: Pokuty nerušíme, Jarolíma si osahají trenéři

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zvítězili ve Znojmě 1:0, ale vyhráno nemají. Hrozba dalších pokut visí nad pražskou Slavií. Na týden starou blamáž s Teplicemi (0:7) nechce vedení sešívaných zapomenout. „Odpouštět další pokuty nebudeme. Stanovili jsme si nějaké podmínky, tak platí,“ řekl Jaromír Šeterle, generální ředitel klubu.



„Chápu to víc jako výzvu než jako trest. Abychom se všichni hecli a něco s tím udělali,“ vysvětlil tah vedení Slavie zkušený funkcionář. „Jsem přesvědčen, že dokázat se to dá. Máme za sebou jeden stupínek, tak ještě dva,“ připomíná, že Slavia musí vyhrát pohárový duel s Chomutovem a ligový duel s Jihlavou.

Nejen hráči na trávníku, ale i vedení červenobílých se snaží o to, aby byla Slavia silnější. V neděli s týmem trénoval záložník Marek Jarolím, jenž by se mohl stát posilou. „Na první pohled je v dobrém stavu, ale jestli může hned naskočit a pomoct, to se neodvážím tvrdit,“ naznačuje Šeterle.

Není totiž jasné, jestli hráče Slavia vůbec angažuje. „O jeho působení se teprve budeme bavit. Mohl původně být k dispozici dřív, ale pak se stala ta šlamastika a nechtěli jsme, aby přišel do prostředí, kde to vřelo,“ narážel na debakl s Teplicemi 0:7.

„Během tohoto týdne budeme řešit smluvní věci a také si ho musí osahat trenéři. Byl tři čtvrtě roku v Číně a nelze to podceňovat,“ bere situaci vážně Šeterle, aniž by odhalil, v jakém stadiu jsou námluvy se sparťanem Tomášem Zápotočným.

Více o fotbalové Slavii čtěte v pondělním deníku Sport.

Generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle
Generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud