14. září 2013 • 23:15

Fandové Slavie zuří. Spílají vedení a hrozí bojkotem derby „S“

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zloba tryskala v sobotu večer z fanoušků fotbalové Slavie v Edenu. Červenobílí padli doma s Mladou Boleslaví 0:4 a kotel jen těžko kousal potupný debakl. Zvláště poté, co Slavia v minulém domácím zápase utrpěla rekordní porážku 0:7. Na hráče po zápase létaly kelímky od piva, na trávníku přistál i megafon. Fanoušci směrem k hráčům zlostně hrozili a přitom spílali vedení klubu.



Situaci neustál trenér Michal Petrouš, po ostudě řekl, že rezignuje, protože nevidí, jak dostat tým z bídy. „Musíme se fanouškům za výkon omluvit,“ hlesl v televizním hodnocení obránce Martin Dostál, jeden z aktérů z fotbalové šaškárny v podání Slavie.

MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 9. • 20:15
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
0:4
ONLINE
14. září
20:15
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
Góly

Domácí:

Hosté: 34. Štohanzl, 62. Ščuk, 69. Nešpor, 85. Chramosta

Sestavy

Domácí: Hrubeš – Kolařík, Dobrotka, Dostál, Nitrianský – Zmrhal, Kisel (C) (81. Šimeček), Gecov (46. Rakovan), Koreš, Hurka – Škutka (62. Škoda).

Hosté: Miller – Fabián, Johana (C), Kúdela, Kysela – Štohanzl (87. Štípek), Ščuk (83. J. Eliáš), Jarolím, Štajner – Nešpor (80. Jeslínek), Chramosta.

Náhradníci

Domácí: Rakovan, Čonka, Bortel, Šimeček, Fenin, Škoda, Prošek

Hosté: Diviš, Bořil, Smejkal, Brunclík, Štípek, Jeslínek, Eliáš

Karty

Domácí: Hrubeš (č)

Hosté: Fabián

Rozhodčí

Jílek – Kordula, Hájek

Stadion

Synot Tip Arena, Praha

Ohlasy dávaly tušit, že víc než kouči Petroušovi dávají fanoušci vinu šéfům klubu. Třeba majiteli Řebíčkovi.

„Vypadněte! Řebíček má být už pár let na Mírově, místo toho se snaží zničit Slavii!!“ napsal na internetových stránkách Slavie po debaklu diskutující pod jménem Aleš Edenský. „Řebíčku, Slavii už jsi zničil. Je čas odejít,“ podporuje jej Lukáš Luky Kocábek.

„Už proboha táhněte, nebo fakt spadneme do druhé ligy. Už jen to, že dostáváme doma 4 a víc branek a všichni okolo se nám smějou, je neskutečně trapný a ponižující. Jestli tohle z nebe vidí Plánička, Bican nebo Veselý, tak se jim musí silně zvedat žaludek,“ pokračuje v kritice Jaromír Brandýský.

Další fandové v rámci protestu navrhují bojkotovat derby se Spartou. „Musíme dát najevo Řebíčkovi, Šetrlemu, že nejsme jejich ovečky. Derby bych dal bojkot. Teda alespoň já nejdu,“ vyhlásil před prestižní bitvou Jan Krejčí. Sparta bude dalším soupeřem, který do Edenu zavítá.

Skóre po závěrečném hvizdu. Slavia utrpěla další debakl
Skóre po závěrečném hvizdu. Slavia utrpěla další debakl

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud