11. října 2013 • 16:44

Vrátí se Zlámal do sestavy? Landovu pomoc nepotřebuju, říká brankář

Autor: riš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už třetí sezonu chytá za Olomouc a místo mezi tyčemi měl jisté až do 8. kola. Konkurenci nedával žádnou šanci, teď ale sedí na lavičce. Olomoucký gólman Zdeněk Zlámal svou situaci těžce nese. Ze sedmi zápasů inkasoval š 16 gólů a smůla se mu lepí na paty.



Před několika dny dostal šanci v pohárovém zápasu proti Jihlavě, jenže Sigma v bráně s ním prohrála 0:4. "Nejsem typ člověka, který by si stěžoval. Ale taky nebudu říkat, že mě to neštve. Nezbývá mi než makat na tréninku a dokázat, že jsem lepší brankář než Martin Blaha,“ říká Zlámal, který těžce nese, že proseděl už tři ligová kola na lavičce.

Před dvěma lety navázal spolupráci s olomouckými fotbalisty zpěvák Daniel Landa. Jako mentální kouč jim sliboval, že pokud se podřídí jeho metodám, mají šanci se dostat do finále Ligy mistrů. Na tento velkolepý plán zatím nedošlo. Mohou Landovy rady alespoň nyní pomoci Zlámalovi zpátky do základní sestavy?

Sám Zlámal ale Landovu pomoc nehledá, chce se porvat se svou situací sám. "Jsem s ním samozřejmě dále v kontaktu, ale nehledám teď u něj pomoc jen proto, že nechytám. Naopak. Vím, že jestli se chci vrátit, jen to jen na mě.“ Olomouckého brankáře teď čeká tvrdá práce.

V létě dostal nabídku z Turecka, nakonec ji však nepřijal. Svého rozhodnutí ale nelituje a stojí si za ním.Podle něj je to tak správně, protože to má rád tam, kde je. "Kdybych se rozhodl odejít, už bych asi chystal v Turecku. Ale já to mám v Olomouci rád,“ dodává.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud