27. ledna 2014 • 21:10

Herec Novotný: Sparta bez titulu? Musela by se ze sebe pos**t

Autor: mip, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo bude pro Spartu největší překážkou v jarní části ligy, do které půjde jako hlavní uchazeč o titul? Nikoliv druhá Plzeň, ale opět Sparta. Myslí si to David Novotný, který si mezi fotbalovými fanoušky získal popularitu rolí Jardy Kužela v seriálu Okresní přebor.



Herec Dejvického divadla, jehož fanouškovské sympatie patří Spartě, má jasno, za jakých okolností by mohla přijít o mistrovské oslavy. „Musela by se sama ze sebe zase posrat. Je sama pro sebe největší soupeř, to je několik let pravda. Je to zase souboj Sparty se Spartou,“ upozorňuje na situaci, která nastala třeba v předminulé sezoně.

Z osobností, které oblékají dres klubu z Letné, má slova uznání třeba pro brankáře Tomáše Vaclíka. „Je velká opora, je z něj takový pán vápna, to mě baví,“ zmiňuje jedničku mezi tyčemi. Těší ho také výkony obránce Pavla Kadeřábka, záložníka Ladislava Krejčího, či kapitána Davida Lafaty. „To je vzor bojovníka,“ tvrdí Novotný.

David Novotný o Spartě
Video se připravuje ...

Potěšila ho také zpráva o tom, že na Letné prodloužil smlouvu Marek Matějovský. „Za to jsem šťastný osobně.“

Novotný také pozorně sleduje dění ve Slavii, i když tradiční rival svými současnými výsledky pozici Sparty neohrožuje. Největší obavy má z návratu kanonýrka Tomáše Necida. „Toho bych se klidně bál, když se dá do kupy. Je to zabiják!“

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud