19. května 2014 • 16:58

Sbohem, Slavie! Pastoor si doma zajel pro smlouvu na harleyi

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Využil volného ligového víkendu a definitivně si vyjasnil, že u fotbalistů Slavie nebude dál pokračovat. Trenér Alex Pastoor v sobotu zaparkoval se svým harleyem před stadionem Alkmaaru, kde bude dělat od příští sezony asistenta Marku van Bastenovi. Příjezd obou trenérů do nového působiště neunikl pozornosti nizozemských médií.



Ze Pastoorových slov je jasné, že se po rozpačitém působení ve Slavii na novou výzvu těší. „ Alkmaar mi dal skvělou nabídku, klub navíc sídlí patnáct kilometrů od mého domu v Holandsku. Pro mě osobně se jedná o ideální kombinaci pracovní pozice a osobní situace,“ vysvětlil dnes na oficiálních stránkách Slavie, proč se rozhodl kývnout na jiné angažmá.

Už V sobotu se přímo u stadionu tradičního účastníka nizozemské ligy sešel s Van Bastenem. Jak popsal deník De Telegraaf někdejší obávaný kanonýr dorazil ve svém luxusním Audi, zatímco Pastoor přijel na motocyklu Harley Davidson. Pastoora zaskočilo, že se novináři o jeho jednáních dozvěděli novináři, protože v té době ještě nebyl jeho odchod ze Slavie oficiálně potvrzený.

A také Van Basten hned vzbudil rozruch, protože u stadionu zaparkoval na místu vyhrazeném pro dosluhujícího kouče Dicka Advocaata, které vzápětí Van Basten ještě musel uvolnit. Společně s Pastoorem zasedli ke stolu s vedením klubu, aby probrali plány na příští sezonu.

Advocaat přitom nebyl nadšený, že návštěva narušila závěrečnou přípravu na odvetu play off o Evropskou ligu, kterou nakonec v neděli jeho tým prohrál v Groningenu 0:3 a přišel tak o šanci na účast v evropských pohárech. To bude určitě cíl, na který budou chtít v příští sezoně dosáhnout Van Bastene a Pastoor.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud