Stanislav Hrabě
19. května 2014 • 16:50

Nechtěná zábava v šapitó. Slavia je bez trenéra, přitom jich má dost

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia Praha je opět bez trenéra. Nizozemský kouč Alex Pastoor se v sobotu na konspirativní schůdce ve své vlastni rozhodl, že pro něj nepříliš úspěšnou českou misi definitivně uzavře a od nové sezony převezme více lukrativní místo asistenta v AZ Alkmaar. Červenobílí jsou tak opět bez trenéra.



Omyl, mají jich dost! Dokonce nadbytek! Stačí počítat. Petr Rada nastoupil v létě 2012 a podepsal kontrakt na dva roky. Byl z něj vyplacen, ale podle původní dohody by měl ještě sedět na slávistické lavičce.

Jeho nástupce Michal Petrouš položil funkci v září loňského roku, i s ním se ale počítalo, že vydrží aspoň do konce probíhající ročníku.

A Miroslav Koubek angažovaný po něm? Poroučel se začátkem března, také s dosti velkým předstihem, než se předpokládalo. Platný kontrakt do konce ligy, tedy ještě na čtrnáct dní, má i zahraniční pokus Pastoor.

Takže čtyři trenéři, kteří v různém období měli smluvně doloženo, že budou sedět na lavičce Slavie v závěru ročníku 2013/2014. Přitom ani jeden, jedině kdyby snad byl od dorostu opět jako nouzové řešení přeřazen Petrouš, nemají valné vyhlídky, že od nové sezony přeberou A mužstvo.

Cirkus Eden. Tak nazývají fanoušci jiných pražských týmů to, co se nyní děje v nejstarším českém klubu. Jeho příznivci se však tolik nebaví. Klaunů vybíhá do vršovického šapitó při každém představení docela slušný počet, ale mnohem větší potíž je v tom, že opravdoví šašci jsou principálové, kteří tomu velí. A jejich cílem nebylo obveselování obecenstva. Daří se jim to ovšem náramně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud