31. května 2014 • 21:57

Fanoušci to dali Slavii sežrat! Místo děkovačky létalo pivo

Autor: rjm, riš, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzduchem létaly kelímky s pivem i nadávky. Jak symbolická rozlučka se zpackanou sezonou. Když se fotbalisté Slavie chtěli rozloučit po porážce 0:2 s fanoušky, dostali pivní sprchu spojenou se slovními urážkami. Hráči se i tak došourali ke kotli, ale brzy zase prchali pryč.



MATCH OVERVIEW LEGACY
31. 5. • 18:00
FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava
2:0
ONLINE
31. května
18:00
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
Góly

Domácí: 69. Narh, 76. Narh

Hosté:

Sestavy

Domácí: Šrom – Sukup, Baránek, Frydrych, Stronati – Mensah (59. Šichor), Štěpán (66. Kukec), Greguš, de Azevedo, Svěrkoš (C) (79. Krmenčík) – Narh.

Hosté: Černý – Smejkal, Neves, Dostál, Hrubý (62. Nitrianský) – Juhar (46. Vošahlík), Gecov (C), Boudjemaa, Zmrhal (78. Dobrotka) – Škoda, Necid.

Náhradníci

Domácí: Macej, Byrtus, Šichor, Kukec, Matěj, Krmenčík, Szotkowski

Hosté: Čontofalský, Nitrianský, Dobrotka, Vošahlík, Tusjak, Eschmann, Červenka

Karty

Hosté: Neves, Gecov

Rozhodčí

J.Jílek – M. Urban, P. Vysloužil

Stadion

Stadion Bazaly

Přitom krátce po závěrečném hvizdu kotel nejvěrnějších alespoň chvíli křepčil a slavil záchranu. Hráči to ale pak dostali sežrat. „My chceme Slavii!“ neslo se ze sektoru. Pak došlo na zmíněné „sprchování“ pivem.

„Mrzí mě, že k tomu došlo. Pro nás to není nic příjemného, ale pro ně taky ne. Jet sem takovou dálku a vidět takový fotbal. Co se musí ve Slavii změnit, aby se vrátila nahoru? To nebudu komentovat. Mám na to názor, ale nechám si ho pro sebe,“ prohlásil kapitán Marcel Gecov.

Fanoušci přitom neocenili ani to, že hráči zaplatili fanouškům vstupenky na utkání. „Šedesát korun si strčte za klobouk. Ne malá omluva, ale velký výsměch,“ stálo na transparentu, který rozvinuli příznivci pražského klubu po utkání.

S Gecovem souhlasil i obránce Škoda. „Chtěli jsme jim jít poděkovat, ale nějak k tomu nedošlo, protože po nás začaly lítat piva. Na druhou stranu se fanouškům ani nedivím, protože to byla opravdu katastrofa,“ shrnul dojmy ze zápasu i sezony stoper Milan Škoda.

Fanoušci Slavie drželi palce týmu i v Ostravě, po porážce 0:2 ale neměli s týmem slitování. Na hráče pršely kelímky s pivem i nadávky
Fanoušci Slavie drželi palce týmu i v Ostravě, po porážce 0:2 ale neměli s týmem slitování. Na hráče pršely kelímky s pivem i nadávky

Loučící se Alex Pastoor představení týmu neomlouval. „Mám velký problém tenhle výkon akceptovat. První poločas nebyl z naší strany úplně špatný, v tom druhém jsme ale propadli,“ pokračoval v hodnocení Nizozemec, jenž po sezoně prchá z Edenu domů.

V jednu chvíli dokonce dělily Slavii od sestupu jen dva góly. Stačilo, aby se trefili vršovičtí Bohemians v duelu s Plzní a Olomouc v Liberci. Pak by se pakovala Slavia níž. Od téhle potupy ale byla ušetřena. Žádný ze zmíněných týmů branku nevstřelil. „Nejlepší bude akceptovat to, že jsme se zachránili,“ shrnul dojmy z vystoupení týmu Pastoor.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud