Pavel Hartman
10. srpna 2013 • 18:54

Otepka po průšvihu syna: Najdu toho zbitého muže, chci se omluvit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
Slavia - Baník: Jurásek krásně prostřelil Markoviče, 5:0!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šok. Tak popsal svoje pocity ligový fotbalista Rudolf Otepka, když se dozvěděl, že jeho sedmnáctiletý syn Ondřej společně s dalším hráčem dorosteneckého týmu Dynama České Budějovice Jindřichem Kadulou napadli údajně opilí dvaatřicetiletého muže tak, že musel být ošetřen v nemocnici. Otepka junior byl ihned vyhozen z klubu, jeho kumpán pak vyřazen z kádru.



Nikdy by ho nenapadlo, že jeho syn může provést něco takového. „Nedokážu si to vysvětlit. Nikdy jsme s ním neměli žádné problémy, co se týče chování. Naopak byl na něj velký spoleh,“ povzdechl si Rudolf Otepka.

Od minulé středy to neplatí. Jeho syn v noci společně se svým spoluhráčem z mládežnické líhně Dynama České Budějovice pod vlivem alkoholu z ničeho nic zbili kolemjdoucího muže.

„Dostal jsem ránu do obličeje. Mám z toho nateklou půlku obličeje. Upadl jsem na zem a ten mladší (což byl Otepka) do mě začal kopat,“ líčil v televizi Nova postižený Daniel S.

„Budu se snažit toho pana najít a osobně se mu omluvit. Před ničím se neschovávám, cítím vinu. Ale Ondrovi je sedmnáct a ta medializace je velká,“ řekl Otepka starší.

Jak syna potrestal? „To je jen mezi námi,“ konstatoval. „Ale tím nejhorším trestem pro něj je vyřazení z klubu a zážitek, který má za sebou. Tohle ho vytrestalo až až. Za takovou hloupost, která byla zbytečná, jsou ty tresty hodně tvrdé. Z psychického hlediska je to pro něj rána. Ví, že to byla velká hloupost a strašně ho to mrzí. Ale bohužel se to nedá vrátit.“

Budoucnost bez fotbalu si u svého syna nedokáže představit. „Fotbal má rád, hraje ho od pěti let, dostal se už do ligového devatenáctiletého dorostu. Teď bude muset začít od nuly a přesvědčit všechny, aby třeba ještě jednou dostal šanci,“ uzavřel Otepka senior.

Více o průšvihu Otepky juniora čtěte v Nedělním Sportu.

Kdepak jsem asi ve výchově chyboval? Syn Rudolfa Otepky Ondřej zmlátil chodce a skončil na záchytce
Kdepak jsem asi ve výchově chyboval? Syn Rudolfa Otepky Ondřej zmlátil chodce a skončil na záchytce

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud