21. června 2012 • 13:32

VIDEO: Vlasáč Rooney slaví gól sprejem, v Anglii se mu smějí

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odseděl si dvouzápasový trest, do evropského šampionátu vlétl jako uragán. Wayne Rooney pohotovou hlavičkou rozhodl o výhře Anglie nad Ukrajinou, gól oslavil zvláštním způsobem. Naznačoval, že si sprejuje vlasy a brzy bude mít stejné háro jako liverpoolský spoluhráč Andy Carroll.



Opěvovaný kanonýr udeřil hned v prvním utkání na EURO, když proti Ukrajině doklepl míč do sítě po centru Gerrarda. Z vítězné branky utkání měl obrovskou radost, do šampionátu těžko mohl vstoupit lépe.

"Samozřejmě jsem nadšený z gólu i z výhry. Na EURO jsem dlouho gól nedal," pochvaloval si Rooney. "Celý tým hrál fantasticky, soupeře hnalo publikum, ale my jsme skvěle bránili. Zasloužili jsme si vyhrát," doplnil nejlepší střelec Hodgsonova výběru.  

Velký ohlas vzbudila i oslava, kterou Rooney po rozhodující brance předvedl. Anglický snajpr naznačoval, že si sprejuje vlasy, které mu po loňské transplantaci znatelně přibyly. "Použil jsem trošku produktu Andy Carolla," smál se šestadvacetiletý snajpr.

Narážel na svého reprezentačního spoluhráče s dlouhou, hustou kšticí. "Doufám, že jednou budu mít vlasy jako on. Poprosil mě, jestli tuhle oslavu udělám, tak jsem to splnil," vysvětlil Rooney podivnou oslavu.

VIDEO: Gólová oslava Waynea Rooneyho v utkání s Ukrajinou

VIDEO: Rooney hodnotí utkání s Ukrajinou

"Kluk z Croxtethu by takový vlasový produkt neměl používat," rýpl si v televizním studiu někdejší anglický reprezentant Jamie Carragher. S jeho názorem souhlasil i Rooneyho bývalý spoluhráč z Manchesteru Roy Keane.

Anglická hvězda se kvůli transplantaci vlasů, které se podrobil loni v červnu a stála ho okolo jednoho milionu korun, stala častým terčem vtípků. Ihned poté, co Rooney zveřejnil fotku na twitteru, začaly vznikat karikatury s jeho novým účesem.

Drahá léčba ale u Rooneyho zabrala, anglická modla se nyní může pyšnit celkem hustou kšticí. Tou se rád před kamerami pochlubí, což předvedl i v utkání s Ukrajinou.

Čím Rooney pobaví v nedělním čtvrtfinále s Itálií? 

Wayne Rooney se svým reprezentačním spoluhráčem, útočníkem Liverpoolu Andy Carrollem
Wayne Rooney se svým reprezentačním spoluhráčem, útočníkem Liverpoolu Andy Carrollem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud