Ondřej Škvor
9. prosince 2015 • 10:10

Vrba má klauzuli. Co bude dál, uvidíme po EURO, říká Pelta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skončí Pavel Vrba po EURO u národního týmu? Deník Sport v přinesl informaci, že reprezentační trenér zvažuje využití výstupní klauzule, protože není na Strahově zcela spokojen a má lákavou nabídku od klubu.



Spekulovalo se dokonce o bohatém ruském týmu Zenitu Petrohrad „S asociací nikdo nejednal, ale je pravda, že Pavel Vrba výstupní klauzuli ve své smlouvě má,“ přiznal šéf fotbalové asociace Miroslav Pelta.

Koučovu budoucnost však v tuto chvíli neřeší. „Je jasné, že na EURO národní mužstvo povede, a co bude dál, uvidíme potom. Má kontrakt ještě na dva roky a já chci, aby zůstal, ať už turnaj dopadne jakkoli,“ prohlásil Pelta.

Nechtěl ani komentovat důvody možné Vrbovy nespokojenosti v současné funkci, třeba pocit zneuznání v souvislosti s projektem akademií nebo touhu po každodenní práci v klubu.

Zda nabídne Vrbovi vylepšenou smlouvu, která by ho přesvědčila o setrvání, nechtěl předseda FAČR komentovat. „Po EURO bude čas bavit se o budoucnosti,“ řekl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud