11. července 2021 • 19:00

Sledujte ŽIVĚ studio EURO: Josef Csaplár hodnotí finále Itálie - Anglie

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

A jdeme do finále... Již dnes večer bude v londýnském Wembley jasno, který tým bude slavit titul mistrů Evropy. Zápas Itálie - Anglie hodnotí ŽIVĚ ve studiu na iSport.cz trenér Josef Csaplár a redaktor deníku Sport Jan Podroužek, moderuje Martin Vait. Sledujte na iSport.cz od 20:35, o přestávce a po zápase.



ONLINE PŘENOS - Reakce na finále EURO
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Itálie Itálie
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 7. 2021
12:07
13. 7. 2021
 

Zatímco do týmů různých expertních webů jako WhoScored se dostali Patrik Schick i Vladimír Coufal, v oficiálním nejlepším týmu podle UEFA nefiguruje ani jeden. Chybí v něm i Cristiano Ronaldo, který stejně jako Schick dal nejvíc gólů na turnaji, pět. Na hrotu UEFA upřednostnila Romela Lukaka.

NEJ TÝM EURO PODLE UEFA: Gianluigi Donnarumma (Itálie) - Kyle Walker (Anglie), Leonardo Bonucci (Itálie), Harry Maguire (Anglie), Leonardo Spinazzola (Itálie) - Pierre-Emile Höjbjerg (Dánsko), Jorginho (Itálie), Pedri (Španělsko) - Federico Chiesa (Itálie), Romelu Lukaku (Belgie), Raheem Sterling (Anglie)

Zprávy ze dne 13. 7. 2021
9:33
13. 7. 2021
Itálie

Italové po návratu domů oslavili titul mistrů Evropy v Římě. Cestu autobusem mezi davy fanoušků původně kvůli koronavirovým restrikcím nechtěly místní úřady povolit, šampioni je ale přesvědčili. "Vyšly jsme z toho vyjednávání vítězně a mohli jsme tak oslavit trofej s fanoušky. Ten pohár patří jim," komentoval obránce Leonardo Bonucci.

Italové slaví v ulicích Říma
Zprávy ze dne 13. 7. 2021
9:36
13. 7. 2021
Itálie

Dres se svým jménem dostal italský premiér Mario Draghi, když šampiony přívítal zpět doma. Italům na místě gratuloval i prezident Sergio Mattarella, který připomněl i jednoho hráče, který se oslav nedožil. "Celou dobu jsme mysleli na Davide Astoriho," řekl. Právě památce kapitána Fiorentiny, který v roce 2018 zemřel ve spánku v pouhých 31 letech, věnoval Giorgio Chiellini italský triumf.

Italský premiér Mario Draghi dostal dres
Zprávy ze dne 13. 7. 2021
8:38
13. 7. 2021
Anglie

Pilot formule 1 Lando Norris byl při odchodu z nedělního finále fotbalového mistrovství Evropy ve Wembley přepaden. Podle prohlášení stáje McLaren lupiči jednadvacetiletému jezdci ukradli hodinky.

„Naštěstí Lando vyvázl bez zranění, ale je pochopitelně otřesený,“ uvedl McLaren a dodal, že případem se už zabývá policie. Podle médií byl Norris přepaden ve chvíli, kdy nastupoval na parkovišti do auta. Cenu hodinek vyčíslila na 40 tisíc liber.

 

Britský jezdec formule 1 Lando Norris na finále EURO ve Wembley
Zprávy ze dne 12. 7. 2021
17:02
12. 7. 2021
Anglie

Nové záběry z finále ukazují, jak Gareth Southgate vybíral penaltové střelce. Kdyby rozstřel došel do šesté série, měl jít kopat brankář Jordan Pickford, po něm Kalvin Phillips. Hráč, kterého Southgate označil jako osmičku, stál mimo záběr.

Daily Mail informuje, že gólman Pickford byl trenérským štábem už před EURO považován za jednoho z kandidátů na penaltového exekutora. Po neúspěšných pokusech Sancha, Rashforda a Saky ale na jeho penaltu nedošlo...

Zprávy ze dne 12. 7. 2021
16:03
12. 7. 2021
 

Evropská fotbalová asociace UEFA zkoumá možnost, jak do budoucna rozšířit počet účastníků mistrovství Evropy ze stávajících 24 na 32. Nový formát by se mohl týkat již ME 2028, jehož pořadatel se bude volit za dva roky. V případě, že by došlo k rozšíření účastníků finálového turnaje na 32, musel by se změnit i kvalifikační formát. Při současném počtu 55 evropských asociací by se ME účastnila více než polovina všech celků. Změna by se neměla dotknout nejbližšího ME v roce 2024, které je v Německu naplánované nadále s 24 účastníky.

Zprávy ze dne 12. 7. 2021
15:28
12. 7. 2021
Josef Csaplár

Top hráči právě skončeného EURO? Donnarumma či Sterling. Za co dal trenér Josef Csaplár Čechům čtyřku? Podívejte se na VIDEO.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 12. 7. 2021
15:22
12. 7. 2021
Anglie

Na londýnském nádraží Waterloo po finále parafrázují známý anglický slogan, který nakonec nedošel naplnění: Fotbal se tentokrát nevrátil domů, ale vy můžete opustit váš domov.

Na londýnském nádraží Waterloo po finále parafrázují známý slogan: Fotbal se tentokrát nevrátil domů, ale vy můžete opustit váš domov. Na londýnském nádraží Waterloo po finále parafrázují známý slogan: Fotbal se tentokrát nevrátil domů, ale vy můžete opustit váš domov.
Zprávy ze dne 12. 7. 2021
15:12
12. 7. 2021
Anglie
  • „Až pojede Gareth Southgate domů, musí si říct, že těch pět hráčů vybral špatně,“ byl přesvědčený irský záložník Damien Duff. 
  • José Mourinho:  „Kde byli v téhle situaci Raheem Sterling, John Stones nebo Luke Shaw? Proč nezůstali na hřišti Henderson s Walkerem? Myslím, že na toho kluka to bylo hodně, když to v ten moment leželo všechno na jeho bedrech."
  • Roy Keane: „Pokud jste Grealish nebo Sterling, nemůžete před sebe pustit dítě. Nemůžete sedět a říkat si, že devatenáctiletý kluk půjde před vámi, i když jste odehrál víc zápasů, máte víc zkušeností.“ 

Souhrn reakcí na neúspěšný anglický penaltový rozstřel čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 12. 7. 2021
14:41
12. 7. 2021
Itálie

Oslavy titulu v Itálii mají také tragický rozměr. Vyžádaly si jednu oběť a několik zraněných. V sicilském Caltagirone přišel při autonehodě o život dvaadvacetiletý mladík, který podle policie spěchal slavit. V Miláně bylo zraněno 15 lidí, z toho tři vážně. Jeden z fanoušků přišel o tři prsty, když mu v ruce explodovala zábavná pyrotechnika.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud